IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca
Na ja. Én sem gondolnám ,hogy komolyabban nekiállna arcoskodni. De ott a DE. Egy rossz pillanatban egy rossz döntés ,egy rossz mondat ,oszt sok sok ember látná kárát. No meg atomfegyverrel fenyegetõzni nem jó ómen.Valaki még komolyan veszi . Mondom ha Izrael lenne a szomszédban ,kétségem nincs afelõl,hogy már rommá bombázna mindent . Azok nem szoktak szórakozni ilyesmivel.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

A régi módon már nem tudott eleget lejmolni a Nyugattól, emelni kellett a tétet, csak oszt tudja is majd, hogy hol a határ. Azért azt el kell ismerni, hogy ekkora sereget fenntartani ennyi idõn keresztül a semmibõl, nem kis teljesítmény úgy, hogy közben ne forduljanak saját maguk ellen.
Megnéztem újra a képeket, és tényleg! Ez egy Meszának látszó tárgy.
"Igénytelen munka ahhoz képest, hogy a hivatalos weboldalról tölthetõ le." <#fejvakaras>
Most jön a konteó <#nevetes1> : Mi van, ha megkapta a D9 repmodelljét?

D9

A 3-Way Norway telepítése. ( 4.11.1-hez) :

Kicsomagolás
A "DE" mappa tartalmát az IL2/Mission/Single/DE/BF-109-es mappába másolni.
A "GB" mappa tartalmát az IL2/Mission/Single/GB/Spitfire mappába másolni.
Az"US" mappa tartalmát az IL2/Mission/Single/US/P47-es mappába másolni.
A "SKINS" mappa tartalmát az IL2/PaintSchemes/Skins mappába másolni.

Ahol kéri másolásnál, a felülírást engedélyezni.

A küldetés aktiválása :

Önálló küldetés/ Brit Királyi Légierõ - Spitfire - Stop the KriegsMarine

Önálló Küldetés/Németország/BF109/Protech the KriegsMarine

Önálló Küldetés/Egy. Áll.Légiereje/P47/8th Air Force V KriegsMarine

Mindhárom oldalról repülheted a küldetést a megadott repülõgépekkel

L Viper
Ez tényleg gáz! Nagy <#lama>-ság.
Melegség önti el a szívemet, amikor ilyeneket olvasok. <#circling>

VO101Tom
Csak nehogy túl nagy falat legyen a Másztengnek, mi lesz akkor a hõs pilótákkal? :)
Ráadásul a kabin egy E-3-asé, és a szegecselések, panelvonalak sincsenek köszönõ viszonyban egy Meszával, meg rengeteg részlet is úgy xar ahogy van. Igénytelen munka ahhoz képest, hogy a hivatalos weboldalról tölthetõ le.

www.pumaszallas.hu

Szánalmas...

D9

P51-D-vel Emilkét lövöldözni...<#taps> Muhaha.... <#levele>

D9

DonZorro
Jah azt tudom hogy lesz Fóka. Biztam benne, hogy valaki megcsinálta ezt itt... :(

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

VO101Tom
Ez csak egy AI, hogy a P-51-el lehessen lõni is valamit. D9 fóka készül külön játékként, de arról még képek sincsenek, csak a bejelentés, hogy készül.

www.pumaszallas.hu

DonZorro
Kabin milyen? Fizika???

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Megkaptam,köszönöm.Tudnál még a telepítésben segíteni?
Ügyes!!! <#eljen>

D9

L Viper
Majd egyszer lecserélem egy TIR5-re, addig jó :)
Her Laca
Tökéletes:))

Én is csak azért tajkolgatom egyre másra,mert így is hülyének néznek az ismerõsök,hát még úgy,hogy látszana a házi barkács jellege:)
Na meg szeressek bütykölgetni vele.

Különben azért mondtam,hogy nem mindegy milyen az a infra led. Amit én használok az 90 fokban is ugyanolyan .

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

VO101Tom
Érdekes ötlet :) <#eljen>

www.pumaszallas.hu

L Viper
Ami erõsen sugároz az infra tartományban is, azok bezavarhatják az infra kamerát, ha a látószögébe esik.
Én pont ezt használtam ki, mármint, azt, hogy egy "alulfeszelt" sima izzó az Infra tartományban "virít" frankón, és minden oldalról jól látható az izzószál. (A Ledes cuccom oldalra fordulva kissé gyengébben látszik)Én ezzel tolom: otthoni szemetekbõl készült, csak a 3 foglalat és a 3 db. izzó volt pár forint :)
Akármerre forgolódok egyforma a fényereje. Nagyon bevált nálam, már jó ideje használom és már nem tudnék nélküle szimezni.
Her Laca
Igazad van. Kipróbáltam a teló lámpájával (mondjuk az nagyon erõs ) és az bezavarja,pontosabban látja rendesen mint fényforrás. De csak ha szembõl világítok rá.

:D

www.smart-bus.hu

Her Laca
Na jó de te alapból problemás vagy:))) A tied az nem ér:)

VO101Tom
Nekem az állólámpa nem pont mögöttem volt, hanem kicsit oldalt, amit én már nem takartam ki a kamera elõtt. Fel lett kapcsolva, ami nekem fel sem tûnt, csak a trackIR kezdett ugrálni. Kitaszkoltam, és akkor láttam a szoftverben, hogy kis piros foltok vannak a zöld pötyök mellett. Lámpa lekapcs, és atomstabil lett újra.

www.pumaszallas.hu

Nálam is ez van... simán bezavarja egy fali lámpa...

www.smart-bus.hu

Her Laca
Érdekes amit mondasz ,mert nálam a szoba lámpa,és egy éjjeli is pont rávilágít,és nem zavarja be.Lehet a szög is számít ahogy ráesik a fény.

Her Laca
Itt van mik a méretek,én ez alapján csinálom.
Van még egy kb 1 centis eltolás ha függõlegesen nézzük.
Nem bonyolúlt. Kellenek infra ledek (mondjuk az se mindegy milyenek) kell egy 10ohm-os ellenállás,usb kábel. Na meg a test,az a necces inkább,mer állítani is kéne mint az eredetit.

repvez
Na igen ha külön szürõt használsz akkor lehet,de én egy sima webkamot használtam modositások nélkül szürõ nélkül, mert nincs külön csak játékra haználatos kamerám, és a beszélgetésekhez nem árt ha van kép is :)
VO101Tom
Nekem aktív ledes track clip pro-m van, de ez sem szereti, ha lámpa mögöttem föl van kapcsolva (állólámpa aminek közvetlenül az égõjét látja a trackIR), és nyári napokon az üvegfelületrõl visszavert napfény is bezavarja (néha ugrált a kép). A programban a három zöld led mellett pirossal szokta kijelezni, ha lát valami zavaró infra fényforrást.

www.pumaszallas.hu

Her Laca
A lényeg a kamera. Ha csak az infra fényt engedi át a szûrõ akkor arra reflektorral is világíthat az ember.
A TR ugye csak infrát használ,még akkor is amikor a sityakra rakható szarvacskákkal használjuk,lévén a kamerába is IR ledek vannak és azokat tükrözi vissza a visszaverõ felület.
Sima webkamerát is csináltam csak úgy próba képen,aminek dupla szûrõt eszkábáltam és azt sem zavarja a fény.

free tr-nél tényleg lehet ilyen gond, fõleg ha a nap rásüt a mögötted lévõ falra, és a kamera azokat is lehetséges fényforrásnak veszi. Tehát nem a szembe fény a gáz, hanem ha erõs fény van mögötted és mivel a napfény melegít is...szóval bezavarhat keményen. Ha a kamera, nintendo az kevésbé érzékeny , de az sem szereti azért a túl erõs napot...vagy a meleg karácsonyfa égõt..<#alien>tapasztalat..

repvez
Ilyesmire gondoltam,hogy a napnak erösebb a fénye mint a ledé. Persze én csak ezt gondoltam sajnos még nem használtam pár percnél tovább ilyet. Mert mindig megrekedt tesztfázisban az IR clip kivitelezése vagy a kamera nem tudott folyamatos képet biztositani.
Her Laca
"Az IR led sem szereti a napfényt vagy más olyan helyzetet ahol más IR forrás is bejátszhat a kamerába."

Mire gondolsz? Én nem tapasztaltam semmi negatívat még akkor se ha a nap szembe tûzi.A lámpák fénye sem zavarja. Más infra meg honnan? ,max ha valaki a TV távirányítóval mögülem szórakozna.
Az Infra az egy elég biztos dolog szerintem.

repvez
Közben ránéztem a FTNoIR progira és kiadták az uj verziót ami sokkal kevesebb erõforrást eszik igy már folyamatos a kép .
És már támogatja a giroszkópok használatát is .
FTNOIR
repvez
Miért más nem gyárthat olyan eszközt ami fejmozgást követ? Csak azért mert hasonlit az övükére? Egyébként ha mint egér mozgás szerepét venné át akkor nem szolhatnának semmit.

Az IR led sem szereti a napfényt vagy más olyan helyzetet ahol más IR forrás is bejátszhat a kamerába.

Az emlitett oldalon már felvették a kapcsolatot a céggel és a facetrackNoir softver készitõjével, hogy hogy lehetne megvalósitani a dolgot.
Her Laca
Infránál nincs gond a fényérzékenységgel.

Her Laca
Magát a cuccot könnyû lenne megcsinálni,eszközök vannak bõven ,csak egy bibi van.
A szoftveres körítés. A TR használatát is beleteszik ugye a játékkészítõk már eleve,na most nem tudom ki az aki házi barkácsban meg tudna csinálni egy olyan szoftvert ami mindenhez jó. A frretrack is sérti valamelyest a TR dolgait ha jól tudom.

Her Laca
Nem tudom:) Én két variációt látok. Vagy az USA eljátssza azt amit Huszeinnel,oszt nemsokára lenyomják õket (ezt nem látom reálisnak azért)
vagy ezek tényleg megmakkantak oszt hõbörögnek itt (lehet valóban az az ok amit mondasz) ,de ez játék a tûzzel. Nem szokás atommal játszadozni azért.
Belegondolok,hogy ha Izraelt fenyegetné meg valaki így ,ott pár napon belül nem lenne mit kilõni .

repvez
Hamár Trackir. Viperpits oldalon most errõl megy a diskurálás, hogy hogyan lehetne játékhoz aplikálni egy ilyen hardwert.mozgásérzékelõ
Ebayen olcóért lehet venni ilyen cuccokat,az más kérdés , hogy hogyan komunikál a géppel és a játékkal.ebay

Ha sikerülne akkor nem kéne a fényérzékenységre vigyázni és a ledekre meg kamerákat beállitani.
Nyugi, ez csak kéregetés. Csak meglehetõsen erõszakos formában.
Her Laca

Her Laca
Jelen pillanatban itt tart a fejlesztésem.
Színre fújt szivaccsal bélelt csíptetõ, Minden irányban állítható .

Lehet hozatok, 170 dollárért elfogadható. Ebbõl 20 dollár a csiptetõ.
Egy barátom éppen jusztonban a nasanak dolgozik és havonta hazajár a családhoz :-)

Her Laca
Nekem van kint barátom, ha kellene hozatnék magamnak ,nyaranta úgyis jön haza. Mondjuk 40 pénzért nem is rossz. No felveszem a kapcsolatot vele.

Bár lehet, hogy az a vector expansion? <#conf>
Nem tudom. De ha nem, akkor Laca jutányos áron megcsinálja neked. Bár nem akarok a nevében beszélni! :-)
Her Laca
Én legyártottam. Már eljutottam arra a fokra,hogy kb ugyanúgy is néz ki:)
Meglátnák lehet beperelnének:))) Van itthon vagy 4 darab ,állandóan fejlesztgetem ha eszembe jut valami megoldás:) De ugyan az ,végül is a ledek elhelyezkedése a lényeg, ,meg,hogy lehessen állítani .

EU-n kívüli országból jövõ csomagra, valamennyi euró felett + vám. Valaki írta korábban, hogy nála ez a tétel +17.000 ft-ba fájt még a végén.
Gondolom kell a chip tetõ is hozzá ugye? Ti is úgy használjátok, vagy a házi gyártású megfelelõjével.

Her Laca
Plusz egy 10 es talán a posta vagy mi.

Her Laca