IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • artivizsla #69140
    Karcolások ? Unatkoztunk a szomszéd sráccal. Ő volt a legjobb barátom a szülők meg úgy utálták egymást, ahogy az vidéken elő volt írva. Szóval egy nagy machétával ütögettük egymást, mire épp csak a karomhoz ért és elvágta a bal karom. Na, vér meg minden, de nem is ebből csináltunk gondot, hanem, hogy ha ez kiderül, mekkora ribillió lesz a két család között. A kést gyorsan elmostuk, a kezem betekertük valamivel, oszt irány az orvos. Mai napig úgy tudják, hogy magamnak vágtam el a kezem, faragás közben, pedig párszor el kellett mondani, mert a végén esete varrni kellett.

Bicóval buktam egyet, bal térdemről lejött inden, irány a sebészet beköttetni. Hét végén utaztunk Ózdra a bányásztelepre a nagybácsihoz. Megérkezés után az első intelem : Vigyázzatok magatokra!
    Igen ám, de Ózd dimbes-dombos és ott vannak ám csillék, amikben meg van jó nagy csapágy,amiből meg lehet gokartot csinálni. Ketten mentünk le a járdán a dombról, de egy oszlop elkapta a jobb első kereket és mint egy parittyát kivágott a murvás útra minket. Én ültem elől, hasalva feltöröltem az utat, unokaöcskös meg rám esve adott még egy kis nyomatékot a csúszáshoz. Nem voltunk még ott egy órája, mind a két könyököm és térdem be volt kötve kötve, de jó buli volt.