IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Türelem Spitet terem!
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Amúgy én a parancsnokaim szemében igen renitens alkat voltam,háromszor fokoztak le😊 Valahogy akkor sem szerettem ezt a katonásdit😊 csak még fiatal voltam .Bár köttettek életre szóló barátságok is azt meg kell hagyni.
Tudod mi a röhej. Hogy bár sportoltam elég magas szinten elõtte is ,de ami tény,hogy ott kaptam egy olyan szintet ami a mai napig kitart .
Közel az 50 hez ,még mindig felmászok egy kötélen,rúdon ,csak kézzel,bár mán recsegek ropogok😊))Meg úgy általában is a kitartást belénk verték.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Ma reppentem egyet ,(a végén rám szóltak a németek,hogy hagyjak már nekik is) és hiába voltak 4 en nem mentem bele az adok kapok ba. Csak annyi a lényeg,hogy kontroll alatt tartsd a légteret ,ne engedj magad fõlé de még szintbe sem ellenfelet ,ha kell állj odébb ,és egyenként szépen el kapod õket. Nagyon kell figyelni ez tény de jólesõ érzés a vége. Én most 3 perc alatt 4 spitet lõttem le .Ha nem vagyok biztos a rácsapás sikerében én mindig meg is szakítom a támadást és vissza emelek ,idõ van ,benya van mi bajom lehet.Ésszel kel és nincs baj.Persze néha engem is elkap a harci ideg és olyankor általában jóóól le is lõnek,de azért ezt próbálom elkerülni inkább. Most arra hajtok,hogy ne halljak meg lévén új stat van ATAG on. Ez az elsõdleges szempont.
Szerintem jól jártál.
A lényeg a túszt maga elé tartotta az egyik srác úgy fél takarásban,és az olasz ipse még a közelébe sem lõtt ,aki amúgy céltáblára kiváló volt.
Mikor mondták neki,hogy bakker ez szar volt fel volt háborodva,hogy meghamisították a dolgot mert az nem létezik,hogy õ nem talál el akármit. Még szerencse,hogy volt felvétel róla😊Attila haveromék nem gyõzték nyugtatni az ipsét😊
Sima baka voltam egy távcsöves puskával,némi fürkész feladatokra ,csak nem a HM kötelékében.
De nekem bõven elég volt amit akkor láttam tapasztaltam,lévén pont forrponton voltak a dolgok a szomszédban . Nem tudom lõttek e már rád?😊
Na ott van pulzus növekedés,meg gatyába csíkozás! Nem kell oda taktikai ház.
De ez nem változtat a tényen,hogy qrva jól bánok a fegyverekkel.
Legutóbb légpuskával😊)) lõttem le 4 körtét egy fáról kb 20 méterrõl állva és mindnek a szárát lõttem el. Sógor tamáskodott és fogadni akart.
Amúgy van egy két barátom aki a mai napig aktívan az erõszak bizniszben nyomja oszt velük néha elruccanok durrogtatni,de nagyon nem hoz lázba.
Mint mondtam nem szeretem ezen eszközöket.
Mindamellett nem mindenki képes emberre lõni ,hiába lõ táblára tökéletesen ,errõl is tudnék mesélni.
de amúgy nem vagyok fegyverbuzi.
Voltál mostanában(vagy bármikor)IPSC lõversenyen?
Másodsorban a mai napig járok lövöldözni ha kedvem szottyan,így a mai korszerû ,korszerûbb fegyverek sem ismeretlenek számomra.
Mindamellett kedvenc lõkiképzõ törzsörmim jut eszembe ,akinél nem volt olyan,hogy nem lõ a céltábla közepébe a második lövésnél ,bármilyen fegyverrel amit a kezébe adtak ,bármilyen testhelyzetbõl.😊
És én se voltam a végén sokkal rosszabb😊
V.185, 2/1 Teddy bear sqn
[/url][/img]
csak gondoltam,hogy lévén ezeket el lehet érni eredeti szerzõktõl .
Én inkább azokat olvasom😊
Több más dolog között ez is hozzájárult ahhoz, hogy a háború után Horthyt kihallgatták a szövetségesek, aztán mehetett Isten hírével.
Persze sok újat (konkrétan semmit ) nem lehet már hozzátenni a témához,
de én aszondom maradjunk a klasszikusoknál😊
[/url][/img]
Nekik meg bemondásra meg is adták.Bár végül is nem oszt nem szoroz a dolog,a lényeg,hogy a harci szellemet magasan tartsák ,a németeknél is ez volt a cél ,talán csak a japóknál nem számolgatták ha jól tudom.
http://www.acesofww2.com/
www.pumaszallas.hu
Azért akadtak még! Kéne betenni némi javítást!

Ott vannak a finnek ugye mint kedvenceim példaként.
II. világháborús ászok
Valahogy az elején állókról nem sok szó esik. Kicsit unom már, hogy az angolok és az amcsik a saját nemzeti mítoszukat megpróbálják rám erõltetni. Most ezzel nem Douglas Badert vagy a társait akarom bántani. Csak a többi pár száz német, finn, magyar ászról is kellene beszélni már.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb