IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Kferro #69127 Ezért szeretek ide járni, még ha joy hónapok óta nem is fogtam a kezemben. Az itt folyó offolások hatalmas élményekkel gazdagítanak, mint például ez a mostani nosztalgiázás.
'77-es vagyok, volt (mondhatom ezt szerintem) szerencsém az előző rendszerben gyereknek lenni, s így sok olyan dolgot megtapasztalni, átélni, mint amiről Ti is írtatok.
Az unokatesóimmal minden nyáron a Debrecenben lévő kertvárosi részen, a meglepő nevű Kertvárosban nyaraltunk. Volt, hogy kapáltunk, volt, hogy kukoricát morzsoltunk, de legtöbbször csak játszottunk, önfeledten. Bunkert építettünk a disznóól fölé, vagy pokrócot terítettünk a garázs elé, s ott játszottunk magyar kártyával, vagy társasoztunk a Gazdálkodj okosan!-nal, mikózben az 1 literes üveg (nem PET palack!) Coca Cola járt kézről kézre, s tömtük magunkba a ropit, meg a kekszeket, s később, hogy meglegyen a hangulat, golyórágót rágtunk. Nem volt valami egészséges, de ezzel akkoriban ki foglalkozott?
Gyakran kint fociztunk az utcán, mert akkoriban jó, ha negyed óránként járt arra egy Lada, Wartburg, vagy Trabant. Indiánosdit mi is játszottunk, de egy idő után fegyverkezési fejlesztésbe kezdtünk, s az otthon található derékszögű vonalzóink végét lecsapva, szépen megreszelve az máris alkalmassá vált befőttes gumik kilövésére, amikkel hol egymásra, hogy sakkfigurákra, vagy műanyag katonákra lövöldöztünk.
Ebéd előtt meghallgattuk a rádióban a déli rádiójátékot (sajnos már csak a Tenkes kapitányára emlékszem), majd ebéd után, hogy emésztésünk ideális legyen, csendes pihenőt tartva olvastuk az Alfát, vagy a Kockást. Szép idők voltak...