IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.acesofww2.com/
www.pumaszallas.hu
Azért akadtak még! Kéne betenni némi javítást!
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Ott vannak a finnek ugye mint kedvenceim példaként.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
II. világháborús ászok
Valahogy az elején állókról nem sok szó esik. Kicsit unom már, hogy az angolok és az amcsik a saját nemzeti mítoszukat megpróbálják rám erõltetni. Most ezzel nem Douglas Badert vagy a társait akarom bántani. Csak a többi pár száz német, finn, magyar ászról is kellene beszélni már.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Szóval csak annyi, hogy aki nem próbálta az nem is tudja, hogy mekkora qrva nagyot lehet aludni és pihenni!!! ha az ember kint a mezõn lefekszik és alszik egyet.... A szakaszommal akkorákat aludtunk.... bakker 😊 És pihentetõbb volt, mint a lakásban 10 óra. Aki teheti és még nem próbálta, az pótolja. Ki kell menni a mezõre, lehetõleg minden szartól távol! Mobilt, rádiót otthon hagyni! QRVA JÓÓÓÓ!!! 😊
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Szerényen jelzem hogy minden akkori gyalogsági fegyverre kaptam némi nemû okítást 😊 És nem csak VSz tipusaira.
A PKM el imádtunk gyufásdobozokra lõni, valóban rohadt pontos.
Én pl az akkori M16 tól nem voltam elájulva , bár pontos volt az tény.
Volt egy olyan szerkezetünk, hogy -robbanó hangjelzõ -. Ez két hengerbõl volt összerakva. Valamilyen magnéziumos vagy milyen lõpor volt benne mert villant is, igaz nem túl nagyon. Na. 10 centis gyújtózsinórja volt, ezzel lehetett indítani.
Két dologra használtuk (azon kívül amire ki volt találva)
1) Az ágyúból gyíkhús konzervet lõttünk ki vele
2) Szombathelyen NATO háznak hívott (helységharcot lehetett gyakorolni) épület tetején volt egy "vak" kémény. Olyan volt, mint egy kémény, de nem volt végig üreges, csak egy 10 centi mély üreg volt. Ebbe robbanó hangjelzõ bele, rohambili rá. Durr.... A bili vagy 20 méter magasra felrepült 😊 Volt, hogy be is horpadt amikor leesett 😄
Vót' ám soxxor forgolódás, hogy -törzsõrmester ettárs jelentem akadály- De igazából a kézigránát dobástol fostak nagyon!
Rengeteg fel nem robban gránát volt. Mi meg az elõírással nem törödve összeszedtük õket és játszottunk 😊
Volt, hogy 3 darabot összecsavartunk (gyárilag össze lehet többet csavarni) és úgy dobtuk el.
Az összeszedés szabályzatellenes volt, de aki ért hozzá, azt tudja, hogy a dobás pillanatában már meg lehet mondani, hogy robbani fog vagy nem.
Ugyanis ha jól dobja el a manus, akkor LÁTNI és HALLANI lehet ahogyan a gyutacs beindul.
Kevesen tudják, hogy egy azaz 1. darab lõszert azzal is ki lehet lõni..meg azt , hogy rohadt pontos.
Na meg a PKM-el is egészen szoros barátságot kötöttem 😊
De a sima AK az is hatékony egy jószág akárki akármit mond is.
Vannak korszerûbb,szebb ,jobb cuccok,de ezek az orosz ketyerék klasszikusok 😊
Qrva jól megcsinálták!!!
www.smart-bus.hu
A HSFX alatt alapból van nekem bent a Quick mission / Load menüpont alatt jó pár Midway-es pálya. 16 vs. 16 gép + 3 anyahajó + 2-3 kísérõ.
Szerintem amíg nem figyeltél!<#nevetes1>#nevetes1>
Amúgy tök érdekes, mondjuk úgy néz ki ebben Tomnak van igaza. Csak érzelemmentesen , hidegen.<#alien>#alien> A tesztelés olyan mint a bosszú ezek szerint.
Ugye minap akármit csináltam a spit szárnya oda volt ragasztva. Ma 1 perc alatt 3 szor letéptem. Bf et meg karc nélkül kivettem ,igaz máskor meg annak is szakadt.Tommal próbálgattuk mindenféle helyzetbe ,azt tapasztaltuk,hogy trimmhez nem szabad nyúlni semmi esetre sem,úgy 450 körül is leesett a spit szárnya.
Szóval szakad ez mind ,valszeg a botkezelésben ,vagy a joy beállításokban keresendõ ,hogy kinek mennyire. Vagy találomra hullik😊
mindenesetre kár ezzel tovább foglalkozni úgy látom.
[/url][/img]