IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Szepy2884
    "Nyilaztunk, parittyáztunk, harcoltunka szomszéd utcával"

Úúúúúúúúúúristen!!! azt hittem ez csak rám igaz!!!

Én nem falun nőttem fel, hanem kertvárosban, Miskolc szívében! Az Avason! Aki ismeri az avast az a lakótelepi gettóval azonosítja, de az csak a hegynek alig egy harmada a maradék kétharmada hatalmas érintetlen zöld övezet, weekend telkek és a történelmi kisavas a hangulatos boros pincéivel.

A weekend telkek tele voltak gyümölcsfákkal (a legfinomabb csresznye, meggy, alma, körte MINDEN). A cigányok lopták már akkor is de mi tiszteletben tartottuk még is bőségesen jutott nekünk is pusztán abból hogy egy két haveromnak a szüleinek is voltak telkeik.

Generációk nőttek fel ezen a környéken és egytől egyig elmondhatják magukról hogy a legszebb gyermekkoruk volt. Mi is folyton dárdákkal csúzlikkal és íjjakkal mászkáltunk és folyton bunkereket építettünk és folyamatos és kibékíthetetlen harcban álltunk a szomszéd utcával! Sosem tudtam mi a harag oka, de ezzel nem voltam egyedül. Senki sem tudta miért utáljuk egymást, de hát nem ez a bandázás lényege?

Hatalmas hócsatákat vívtunk meg botvégére tűzve sárgalacsinokkal hajigáltuk egymást. Hála az Istennek komoly sérülés sosem volt :D

A nyáriszünetek végtelennek tűntek és napkeltétől napnyugtáig jó levegőn voltunk, egymás közt.

Aztán az önkormányzat megvásárolta weekend telkeket és ledózerolták a gyümölcsfákat és a vityilókat. A szívünk hasadt bele!!! Olyanok voltunk, mint az indiánok, akiktől elveszik az esőerdőt!! De kellett a terület az újgazdagoknak akik kacsalábon forgó palotákat építettek. Szentül megesküdtünk rá, hogy mindet felrobbantjuk.

Aztán a házak az évek során felépültek, közben mi is felnőttünk és 14-15 évesen rájöttünk, hogy az újházakban csinos lányok laknak. (Azok valahogy addig nem voltak jellemzőek, inkább fiúk voltunk többségben). És a lányok megjelenésével megismerkedtünk a szerelemmel, elcsattantak az első csókok, a házibuli, és minden ami ezzel jár