IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Johann Wind
    Én világéletemben tanyán éltem.:) Semmi pénzért sem költöznék be városba v. faluba, régen onnan tudtuk, hogy dél van, hogy odahallatszott a harangszó.:) Mostanában viszont a kb. 700m-re lévő autópálya zaja és a rendes megállóval sem rendelkező vasútállomás hangosbemondója hallatszik csak......:(
    Az egyik legkorábbi emlékem, az hogy vonultak el előttünk az oroszok, ki az országból és kínáltak vmilyen szivattyút v. motort eladásra.:)
    Ezek a pedálos Moszkvicsok most olyan 20-25 ezerért mennek el az internetes oldalakon, ezek a lemezárugyári játékok is elég szép pénzt érnek, mindig csodálkozom rajtuk, én nem adnék értük ki pénzt az biztos.:)
    Van egy jó adag régi Matchbox rep makettem 1/72-es, a legtöbbje idősebb nálam v. egykorú velem.:) Majd idős koromban összerakom őket.:) 1986-os évjárat vagyok, az egy jó év volt.:)