IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Mint az alább említettem elég ékes jelzővel ,hogy mennyire is érdekel a problemád a továbbiakban ,kérlek ne fárassz tovább.
Elmondtam,elmondtuk mi a helyzet. Na most vagy nem tudsz olvasni (ezt kétlem mert írni tudsz és ezek összefüggenek) vagy valami nagy baj van nálad lévén nem értelmezed a mondandónkat vagy nem akarod.(EZ A TE DOLGOD). Eszemben sincs megsérteni téged! De sajna én így látom.
Uccsó segítség.
Az épületeket lejjebb veszed és voala. Be lehet lőni ,hogy korrekt legyen egy gyengébb gépen is és a látvány is meglegyen ,de én sajna mint fentebb említettem hanyagollak:) Majd más esetleg.
És ez ,hogy jön ide? Van bármi közöd neked ehhez? Eszem megáll.
"Neked lehet hogy jól megy, hiszen elköltöttél súlyos pénzeket a gépre kizárólag erre a játékra. De én csak akkor újítok gépet, ha nem 1 hanem a legtöbb játék fut rosszul. Ettől nagyon távol vagyok."