IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
sanyicks #68969 Akkor megpróbálom elmagyarázni. Az megvan, hogy a gépeknek más a teljesítménye, és hogy a nagyobb teljesítményű gép drágább? Na hát nekem csak egy olyan gépem van ami a mai játékokkal elboldogul 1080p-ben, high vagy ahhoz közeli beállításokon, élsimítás nélkül (ekkora felbontásra amúgy sem kell)... leszámítva a fantasztikusan jól optimalizált CLOD-ot.
Az optimalizáció pedig az jelenti, hogy úgy programozunk, hogy hatékonyan kihasználjuk a gépek képességeit, minimalizálva a pazarlást, ennek eredménye pedig a kisebb erőforrás, és gépigény szokott lenni. Na most ez az CLOD-ot készítő csapatnak nem sikerült.
Neked lehet hogy jól megy, hiszen elköltöttél súlyos pénzeket a gépre kizárólag erre a játékra. De én csak akkor újítok gépet, ha nem 1 hanem a legtöbb játék fut rosszul. Ettől nagyon távol vagyok.
Pl a macleody által írt gépen, minden normálisan összerakott játéknak a totális maximum, vagy nagyon közeli beállításon fut, leszámítva a CLOD-ot :)
Az én gépemen már kompromisszumokat kell kötni, de normálisan összerakott játékoknál közel sem olyanokat mint a CLOD-nál.
Egyébként felraktam a TF 4-et, belőttem mediumra a grafikát, ssao AA ki, pseudo mód be, és gyönyörűen megakad egy pillanatra mindig amikor egy új épületcsportot tölt be, és így a grafika sem olyan húde, sőt. De ezt gondoltam is, hiszen nem férnek hozzá a forráskódjához a játéknak(ha tudnának ott lenne a mod changelogjában valami játékmotor módosításra utaló dolog is, de csak a tartalmat, és a beállításokat módosítja), így nem tudnak segíteni ezen a borzasztó 3D motoron.
Elhiszem hogy jól lehet futtatni, egy párszázezres PC-n, de ezzel a csápolással, és a hibák elnézésével csak bátorítjátok a fejlesztőket, aminek az lesz az eredménye, hogy a következő talán nem csak a legerősebb gépeken fog rendesen futni, hanem az 5 évvel későbbi csúcsgépekre fogják tervezni a játékot, még kevesebb optimalizációval.
Én is megpróbáltam bemagyarázni magamnak még az OFP-nél, hogy azért olyan bugos gépzabáló borzalom, mert nagy pálya, meg a fizika, de rá kellett jönnöm hogy azért, mert a készítők egyszerűen nagy ívben tojnak az optimalizációra. És ezért nem dícséret jár...
Addig is maradok az 1946-nál, FSX-nél, és a többinél és várok hogy talán majd lesz egy fejlesztőcsapat, akik szimulátort készítenek, és programozni is tudnak :)