IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • sanyicks
    A látvánnyal az a bajom, hogy nem olyan egetrengető, viszont gépigénye az, bár önmagában is durva problémák vannak a 3D motorral, látva hogy a microlaggolás, még low grafikán is ott van, amivel viszont olyan ocsmányul néz ki a játék, hogy a 90-es évek közepét juttatja eszembe...
    Az sem véletlen hogy új játékként próbálják kiadni a következő kiegészítőt, hiszen ezzel a 3D motorral tényleg szépen lejáratták magukat a fejlesztők(arról szól minden beszámoló a játékról hogy mennyire hulladék a 3D motor, és mennyire rosszul fut, és igazuk van), úgy kell tűnnie mintha nem a régi játék lenne, pedig az lesz, csak abban reménykednek hogy a játékosok gépei addigra jobbak lesznek hogy ezt a tákolmányt rendesen futtatni tudják.
    És sajnos ezért szimulátorozik egyre kevesebb ember, mert elegük van abból hogy mindenféle játék gyönyörűen fut magas grafikán, leszámítva a szimulátorokat, ahol a fejlesztők tojnak az optimalizációra, jelmondatuk "vegyé új gépet, nehogymá' dolgoznunk kelljen".
    Az FM nem tudom milyen, csak felszálltam, pár kört tettem a reptér felett, aztán kiléptem mert elegem volt a mikrolaggolásból. De látva hogy a grafikai beállítások csökkentésétől alig futott jobban a játék, lehet hogy éppen az FM-et sikerült úgy elcseszni hogy attól ilyen katasztrofális a teljesítménye a játéknak.
    Tényleg nem kötelező ezzel játszani, de ettől a játéktól fejlődést vártam volna, és nem vissza fejlődést hiszen ha a grafikát összehasonlítom a futási teljesítménnyel, az előd jobban teljesít :)