IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Szerintem nem egy játékról beszélünk.
Mi bajod a látvánnyal? Mert szerintünk szebb mint eddig bármi ami rep szim,a 4.0 patch el meg még jól is optimalizált ha mondhatok ilyet.
Bár nekem az elejétől fogva maximális beállításokkal jól futott,de az is igaz ,hogy kellett alá egy combos gép.
No de sokan gyengébb gépeken is játszanak vele és nincs panasz ,főleg most.
Amúgy azon kívül,hogy nagy általánosságban ipari hulladéknak titulálod (persze szíved joga) mik a panaszaid ,észrevételeid vele szemben?
A gyakorlást a PP kezelésre értettem jelezném. Tele van a tecsöved a gépindítási oktató videókkal,szépen pontról pontra elmagyarázva mit kell tenni,de amúgy sem bonyolult.
Persze nem kötelező evvel játszani,ha neked nem jön be ,hát istenem ,valóban ott vannak az általad is említett remekebbnél remekebb ,kimagasló grafikával,csodálatos FM el megáldott ,hihetetlenül jól optimalizált játékok,hál istennek van választásod:)
Na béke:)