IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Urak.
    Félelmeteset repültem. Kicsit remeg a kezem:)
    Majd lesz videó isa csak össze kell vágnom mert hosszú lenne.
    A lényeg .
    Anglia fölött vagyok úgy Dover környékén 5K-n. Sehol senki. Elindultam észak keletre pár messzerrel Manston felé.Kiszúrtam egy 5-6K-n haladó nagy köteléket amiket körbedongtak kis pontok ,ezt fent északon láttam a nagy öböl közepén.
    Irány oda,de hiába írtam be senki sem jött.
    Ahogy közeledem,látom német bomberek és 2 spit csapkodja őket. Aztán lett 3. Pár másodperc múlva lett 4.
    Ó az anyátok úr istenit most mit csináljak. Sunnyogok feléjük,közben felnézek és nini ,6K-n egy spit vigyáz rájuk. Jobban körül nézek kicsit felette még egy. No mondom kapaszkodjunk mert lelőnek de gyorsan,persze észrevettek. Az egyik kondenzről megcsapott ,kivédtem,de qrva sok energiája volt,úgy hogy kicsit lenyomtam ,hál istennek nem jött utánam,ellenben felpaprikáztam magam. Olyan 4K-n voltam a félszigetüknél,elkezdtem emelkedni ,meg se álltam 7K ig,oszt irány feléjük,de ők már a Temze torkolatánál jártak,vagyis egy pontot láttam 7K-n. Na mire odaértem felmentem 8K ra de ő is emelkedett, a lényeg hogy kicsit magasabban voltam ,na mondom majd jóóól meglövöm a brittet,nagyon ő se manőverezett már ebben a magasságban. Megyek rá ,erre látok két csíkot az égen. Mi a fax van??? Hát még kettő spit felettem.
    Lett kergetőzés,lövöldöztem én mindenhonnan ,de szerintem max a levegőt luggattam,még szerencse,hogy néha szem elől tévesztettek,de rádión azonnal szóltak egymásnak amint valamelyikre rácsaptam.
    Na már kezdett melegem lenni ,gondoltam kereket oldok,lenyomtam,hát persze,hogy utánam jöttek. Pislogok hátra még bőven Manston előtt voltam 3K-n látok 1 azaz 1 spitet igencsak közeledik.
    Egy palást emberem hipp hopp előttem,már kezdem befogni erre ott van még egy. Kiskalával odapörköltem (szerintem talált) de aztán irány a függőleges lefele remegésig. Jöttek utánam ,de elvesztettek ,mert hirtelen nullán keletnek vettem az irányt.
    Aztán csak hazaértem. Ugyan lőni semmit sem sikerült ,de izgalmas volt.
    Ezek szevsz készülnek valamira:)) megizzasztottak az anyjuk úr istenit.