IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Lysandus #68889 A vízhűtőn én sem éreztem változást, többször volt megint, hogy alulról utánam dobott egy sorozatot, egy koppanás és már ki is lyukadt. Persze lehet, hogy szerencséje volt, de ekkora? Mindegy, nem tapasztaltam, hogy nehezebb lenne eltalálni a radiátort.
A 109-es egyértelműbben rosszabbul emel, vagy a Spitek és Hurrik emelnek jobban. Cserébe mi rosszabbul fordulunk, nagy sebességen. Ezzel lehetetlenné vált egy csomó korábban alkalmazott harceljárás. Ha rácsapok és észrevesz, kifordul, és nincs az az Isten, hogy elé tudjam húzni akár a kiskalibert is, mert a felkeményített magassági miatt ELÉ se tudom a revit. Na most ennek az a következménye, hogy hiába szorítom le tengerszintre, akkor se tudom lelőni, mert röhögve kifordul előlem akár 0 méteren is. Kivéve, ha eldobom az energiám jó részét, de akkor meg utánam jöhet felhúzáskor.
Egyébként ezt ki találta ki, hogy ennyire felkeményedjen a Messzer magasságija? Én sehol nem olvastam ilyenről.