IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Úgy szar, ahogy van. A Mesza vízhűtője gyenge, találat után max két perc, és a motor kiköpi az olajat.
Egy koppra csűrőt, magasságit lőnek a Spitek.
E4/N gyengébb mint volt, ezenfelül háromszor forraltam meg tegnap este teljesen nyitott hűtővel, különböző magasságokon. Nem dog közben fosta össze magát, hanem csak úgy spontán. Persze a hűtőfolyadék hőmérséklet jelző műszer nem mutatott túlmelegedést. Ha a szívótér nyomást a piros mezőben, vagy alatta tartom akkor, nem fő meg, viszont lassú mint a tetű, és a légcsavar állásszög állítást kézire kell állítani, hogy haladjon is az ember.(Emelkedésről ne is beszéljünk).
Spitet-Hurrit szénné varrtam kiskalával, mondhatni kiröhögtek.
Spit sebessége "elfelejt kopni" a túlhúzott fordulókban, magasan és alacsonyan is fürgébb! (nem gyorsabb), mint a 109.
Azt a jelenséget, hogy a Spiti az alacsony sebességű fordulókban billeg, mint kecskeszar a deszkán azt nem tapasztaltam.
Jah, és olvastam a readme-t, igaz, hogy csak a 109-esről szóló részt, ezért majd bepótolom a többit, ha lesz idegzetem hozzá.