IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Egy csomó dolog. Szerintem nagyon le lett butítva a BF míg a spiteken én javuló tendenciát vélek fölfedezni,de az is lehet én felejtettem el célozni,harcolni. Az tény,hogy amíg a BF en koppan egy kavics mert az alant játszó gyerek csúzlival odapöttyint ,az már max fél percen belül kiesik a játékból, addig egy spiten kitárazok E1 el (és ha csak az 50% talál) na az vígan repked tovább,még akkor is ha szép páracsíkot húz maga után. Az E3 húszasa az meg olyan mintha nem is volna.Igaz régen is ilyen volt ,(valamiért kiröhögték a spitek) de állítólag ezen változtattak. Mondjuk szépen durran rajtuk,van fény és hangjelenség is:XD de látható károsodás az semmi,nyugodtan harcolnak tovább.
    Mindegy is van még egy pár észrevételem,de az is lehet,hogy fáradt vagyok meg béna.:)