IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Van ilyen is ,meg olyan is.
    Van egy kis srác ,na jó 20 on pár éves,építész mérnök ,most csinálja a mesterkurzusát.
    jóba vagyok vele,nagyon lelkes ,ha van szabad ideje ,jön tanulni hozzám pl a burkolatokról,főleg a kő munkákról. Hiszen az egyetemen a régi technológiákat nem tanulják.De nem csak hozzám jár,megy ácsokhoz culágernek,kőműves mellé maltert hordani. Most már van állása ,épp a napokban kínált meg egy nagyobb munkával,ő tervezi a burkolatokat. Na ez egy karakán kis faszi lesz az tuti.
    Volt aztán olyan,hogy megérkezett Józsi az építkezésre (főtótumfaktum ,sokdiplomával) oszt az első nap összeugrott minden létező szakival. Az egyik ácsot úgy kellett lefogni,mert már lóbálta a szekercét.
    na szóval Józsi engem is megtalált,pl munkakezdés címszó alatt ,hogy ezentúl 7..00 kor én már az építkezésen legyek. Pillogtam kicsit,oszt barátságosan felhomályosítottam,hogy azért ez nem így működik:) Na erre szakmai útra terelte a szót. Elmondta,hogy ő mit ,és hogy vár el. Mondtam ok,de a tulajdonos az mást preferál,és ha nem bánja mi azt úgy csináljuk inkább ,lévén ő fizet ,nem pediglen az építés vezető.
    na volt harag ,belénk kötött úton útfélen. Megelégeltük,oszt odamentem hozzá. Mondom Józsi úr. Van 2 választása. Vagy hagy minket dolgozni,persze ésszerű észrevételeket szívesen fogadunk,vagy szólunk a nagygórénak,hogy küldje el a francba. Na emberünk ,kikelt magából,hogy mehet mindenki ,ő itt (és most szó szerint idézem) az "atyaúristen"
    Másnap szedte a motyóját és köszönés nélkül távozott.
    Nagy az isten állatkertje mindig mondom.