IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • artivizsla #68788
    Nekem viszonylag szerencsém volt, mert ott kezdtem anno dolgozni, ahol most a főnök lettem nyáron, ugyanis a tulaj kirúgta a volt főnökömet, aki tavaly jött oda hozzánk - talán emlékszetek rá, ő volt a Pitbull - oszt végső kétségbeesésébe megkért, hogy vállaljam már el az üzemvezetést, mert a kívülről hozott csodaemberkék majdnem becsődöltették a céget. ( 200 fő ) Ő volt az,akiről meséltem, hogy bevezette többek között a 4 havi munkaidőkeretet, ami szerint egy vasárnap délutánért majd kaphatunk egy kedd délelőttöt, ill. szent meggyőződése volt, hogy ha jól megszorongatja a dolgozókat, akkor majd azok 30 % többet fognak dolgozni és akkor meg fog lenni a havi terv és akkor ő majd jó nagy prémiumokat fog kapni. Mellesleg dicsekedett az embereknek, hogy ő zsákszámra viszi haza a pénzt innen. Aztán az emberek egyszer csak elkezdtek nem túlórázni, meg úgy dolgozni, hogy azért maradjon munka a másik szaknak is és ezt még tetézte az is, amiről itt előtte írtak páran kommentet. Bár egyetemi végzettsége volt, rohadt okosnak képzelte magát, de állandóan beleszaladt olyan hülyeségekbe, amik a hozzá nem értésből adódtak. Neki is és a legtöbb fiatal diplomásnak is az a bajuk, hogy mérnök létükre szégyellnek kérdezni a melóstól, így két dolgot érnek el. Hülyék maradnak és elszalasztják azt a lehetőséget, amit Szepi is említett, hogy annak az embernek a bizalmába férkőzni, akinek rengeteg tudás és tapasztalat van a birtokában amit egyébként szívesen át is adna, csak nincs kinek. Ha ezt elmulasztja, később már jobban fogja szégyellni, hogy ki ne derüljön az hogy tulajdonképpen sokmindenhez nem ért az üzemben és akkor jön a menekülési útvonal : beülni az irodába, nem kimozdulni onnan, hogy minél kevesebb konfliktushelyzet keletkezzen az időt meg meetinggel és különféle számítógépes anyagok gyártásával elütni, hogy azért látszódjon, hogy szükség van rá az üzemben.