IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Fürtös #68778 Úgy látom te az én izlésem szerinti mérnöki kasztba tartozol:D
Ha terepre megyek csak olyan mérnökkel beszélek akinek piszkos a keze a többi emlitésre sem méltó:D
Oktatásilag meg nem csak Magyarország van lent máshol is gázok vannak.
Csak 2 eset az elmult 2 heti munkából:
Koreai mérnökcsoport,kartervédőt tervez a versenyautó alá. A szerelő srácok mondták,hogy ez gáz mert nem jó helyen van a felfogató csavar.
Konkrétan az alu páncél elején kilóg 1 centit,nincs besűlyesztve...
Minden kiállásnál a srácok 15 percet küzdöttek mire a szétrpncsolt fejű csavarokat kibányászták.
Utólsó nap kijött a mérnökiroda java,majd papirzsebkendővel(!!!!!) megfogja az érintett csavart és úgy vizsgálgatja
A másik: rajt után 6 kilométerrel visszajön az autó forr a hűtőviz.
Laptopos mérnökök egymás hegyén hátán sikitoznak,hogy jajjistenem a vizpumpa konfig fájl,meg a kimenet és most akkor azonnal vizpumpa csere stb...stb...
Odaballagok a legértelmesebbnek látszóhoz mondom neki,sziahelló én volnék itt az elektromos maki aki a vezetékeket buherálja és azt szeretném kérni,hogy mielőtt darabokra szedetitek az autó a srácokkal,ugyan kapcsold már be a hűtőventillátor kimenetet a laptopodról had vessek rá egy pillantást forog-é a lapát?
Na azt a lesajnáló pillantást amit kaptam... majd közölte,hogy ha szükég lesz rám majd hívnak.
No ezek úgy lekezeltek,hogy majdnem visszaszoktam a cigire,hozzá vagyok én szokva a leotáshoz de ezt azért durván a szivemre vettem el is húztam kávézni
Ezek még küzdöttek ott fél órát ,már hatszor újrairták a PDM (integrált relé és biztosíték modul)configot. Előszedtem a tartalék aksit és szóltam egy német kollegának,hogy jöjjön velem,gonndoltam direktre ba**om és megnézem forog-e:D nem kellett hozzá áram már a csatlakozó megfogásánál látszott mi a gond,a gagyi müanyag csati szétolvadt és ezért a ventillátor nem kapta meg a kakaót...
Megbökdöstem az előbbi okoska vállát,hogy ide nézzé ferdeszemű!
Volt nagy csodálkozás,hogy erre honnan következtettem.
Mondtam neki,hogy ha egy agyonhúzott 1.6 turbómotoron nem megy az elektromos vizpumpa akkor az 1 pillanat alatt felfőzi a vizet nem kell neki 6 kilóméter. Mivel ez csak 6 kilóméter után riasztott,valószínűleg a víz forog és a menetszél hűtötte valamelyest csak a ventillátor már nem kapcsolt be...
Ezután megvegregettem a saját vállamat és győztesként vonultam el inni egy bambit
Én már csak abban a mérnökben hiszek akin látszik,hogy fogot már vasat élőben is ,nem csak Catiában forgatja a modelt
És számtalan storym van még de írásban nem jön át mind,rendezni kell fórumivászatot és ott lehet storyzgatni!