IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Sidewinder
    Azért ebben szerintem benne lehetett a franciák (Ubi) sürgetése is,ugyanis ők voltak a fő kiadó. Az 1C a Független Államok Közössége területén volt a kiadó. A franciák sürgették a csapatot,hogy kerüljön mán kiadásra a CoD. Úgy hibásan,szarul ahogy volt.
    Az első IL-2-nél meg a többinél(1946-ig) nem volt ilyen bughalom ez.
    Utána Ilja pofozgatta a RoF csapat egy része bevonásával egyre normálisabbá a programot. Aztán Ilját mire jó lett,kiforrott a motor, és normálisan játszható lett a program,szépen elküldték. Mire kaptak egy normális kiforrott játékmotort,elküldték azt aki az egész bughalmazként kiadott valami helyrepofozását irányította. Majd ezt kihasználva a segédcsapat RoF-osok teljesen átvették az irányítást,és valahogy meggyőzték az 1C-t,hogy a normalizált, kiforrottnak mondható motor helyett az ő még tulajdonképp meg sem lévő motorjukat válassza a következő IL-2 játékhoz. Azt,hogy ehhez már mi köze volt az UBI-nak nem tudom pontosan,de úgy sejtem semmi. Mivel a BoS-t,ha nem tévedek,akkor már az 1C adja majd ki önállóan világszerte,a franciák innen is elvonszolták magukat,ahogy a Lock On-tól korábban. Aztán jött ez a TF csapat,akik ingyen kiváló munkát végezve megmutatták,hogy milyen lehetőségek is vannak a CoD motorjában,amit a RoF-os csapat kedvéért kukáztak.Ráadásul a fejlesztésüknek még messze nincs vége. Azt,hogy milyen lesz a BoS, majd megtudjuk. A kilátások szerintem vegyesek. Lesz egy vélhetően jó repmodell (az első Lock On AFM fejlesztője csinálja plusz komoly berepülőpilóták segítenek nekik,akik ma is repülik a programban szereplő típusokat),a legnagyobb kérdés a rendszerek üzemeltetésének,a gép repülés közben kiszolgálásának a kidolgozása,amiről rosszat is(mindent automata csinál,a pilóta meg csak a gázkart+botot+lábpedálokat és a lőgombot kezeli) jót is (mindent lehet manuálisan kezelni ha valaki azt szeretné,úgy ahogy a háborúban is csinálták). Klikkelős kabin nem lesz,ami nekem még elnézhető,csak lehessen attól még kezelni a különböző rendszereket,minél valósághűbb módon. A grafika pedig egyértelműen gyengébbnek tűnik még a TF patch előtti CoD grafikánál is,de elfogadhatóan néz ki. Ha nem lesz normálisan megvalósított gépkiszolgálás akkor minden szempontból egyértelmű visszalépés lesz a BoS. A TF-es srácok nagyon nagyot alkottak. A RoF brigád felkötheti a gatyáját,mert ez alapján bizony azt látni,hogy a CoD motorját kukázni nem volt jó ötlet. Annyit minimum vesztett a szimulátoros közösség,hogy hála a motorváltásnak nem egyazon játékon belül repülhethet Anglia és Sztálingrád felett, aszerint,hogy éppen melyik helyen van hozzá kedve. Közben régi-új szereplők ismét megjelentek a színen,Ilja és Oleg akik most már egy másik moszkvai csapatot erősítenek,és egy új,a nyugati fronton játszódó nagyon valósághűen megvalósított részletes szimulátort ígérnek. A TF-es srácok munkáját látva a BoS fejlesztőbrigád nem lehet túl boldog. Jósolgatni ugyan sok értelme nincs,de azon sem lennék meglepve az eddigieket látva,ha a jövőben Eagle Dynamics új szimulátora és a TF csapat féle rommá tuningolt CoD lenne versenyben a legjobb,legnépszerűbb II.Vh-s repülőszimulátor címért,BoS-ék pedig jó esetben egy 3. helyre beférnének mögéjük. Ami nem nagy dicsőség mert kb. ez a teljes,komolynak nevezhető mezőny a világon.