IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Már itt leírta Kurfürst .
Kereslet kínálat a varázs szó. Ha azt a melót sokan képesek elvégezni és jelentkező is van bőven rá akkor leértékelődik . Nem csak itt. Plusz nincs érdekvédelem a melósnak,nincs semmi.
De mindenkinek a saját választása mit is csinál.
Persze kéne egy kis önismeret ,hogy az emberek bizonyos százaléka tudjon változtatni,de sokaknak bőven elég ha megmondják mit csináljon.
Én ezt nap mint nap látom. Most a várban dolgozom,és van egy kőműves brigád,komolyan mint a robotok. Napi 10-12 óra 7 napban és egy szót se szólnak.Mire hazaérnek már este van ,se hétvége se semmi. De ami a legnagyobb baj,hogy nincs is igényük másra jobbra. Ezt a vállalkozó ki is használja.
Kerek szemmel néznek amikor 2 órakor ülök be az autóba ,mert éppen elegem lett a munkából.Számukra ez teljesen érthetetlen,hogy más is létezik a földön. Persze evvel nem lebecsülöm őket,mert mit tudom én,hogy milyen körülmények vezették erre a kényszerpályára az embereket,de ha valamelyik akarna tudna változtatni. Lehet kicsit képezni kéne magát ,vagy hasonló.
Mondjuk tudni kell a korlátainkat.
Nekem volt 20 emberem is ,de én nagyon rossz főnök vagyok sajna:)
Sőt inkább csak magammal szeretek dolgozni:) Így ha lehet magányosan tevékenykedem,és senkitől nem függök,ami egyrészt nagyon jó,másrészt vannak hátulütői is,de én inkább az előnyeit érzékelem:)