IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Willenbrock
    Igen,mit is látunk magunk körül?Hogy hülye aki dolgozik (fizikai munkát),mert az csak rabszolgaság,és sajnos itthon így is van a többség számára.Elfogadható fizetése többnyire csak azoknak van akik mérnökök vagy menedzserek,jogászok,értelmiségiek stb.Kőműves,ács,állványozó,vagy az átlag gyári munkás,multirabszolgák hadai ehez képest megerőltető munkát végeznek,ráadásul folyamatosan ba**ogatják őket a kisfőnökök,ha kell,ha nem,és jó ha kihúzzák a fizetésükkel hó végéig.Ilyen körülmények közt persze,hogy senki nem akar fizikai és termelő munkát végezni,miközben a politikusok is arról dumálnak folyton,hogy keveset termelünk,ja kérem,akkor talán tessenek megfizetni!A qualitisok meg oktatók,egyéb láblógatók legnagyobb problémája ennél a multinál gyakran annyi volt,ki kivel menjen ebédelni,ami nekik persze nem 20 perc,mint a termelő dolgozónak!Mikor egy multinál soron voltam,hamarosan átmentem inkább vagonőrnek,mert ott legalább nem piszkáltak örökké,és kb ugyanannyit kaptam.Miért legyek akkor biorobot,ha a pénz kb ugyanaz?Ez a szégyen,hogy nincs ami motiválja az embereket a termelő munkára,mert a fizetési papírjuknak leginkább a wc-n veszik hasznát.