IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Szerencsére egy mérnöki diploma még mindig mérnöki diploma :D azt még nézik valamibe. Én technikusira hajtottam, de kiderült, hogy azzal kb betanítva felügyelhettem volna a gépeket egy gyárban 3 műszakban kicsit több mint minimálbérért... hát kösz nem. Inkább egyetem, egy villamosmérnöki diplomával itt is lehet normális munkám és akár még külföldre el lehet menni vele, ami ugye egyre szükségszerűbb, ha normális munkát akar az ember és nem azt hogy minden nap hót idegesen járjon haza a 12 órás vagy kötetlen munkaidő után.
Iparunk nincs mert nincs se alapanyag, se piac, se tőke hozzá. A mezőgazdaságot meg jól hazavágták hogy a külföldieknek legyen hova eladni a sok szemetet. Ebben az országban szinte csak összeszerelés folyik nagyüzemi szinten, ahhoz meg nem kell nagy tudomány.