IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Szepy2884
    "Ha valaki definiálná a sikert megköszönném:"

Akkor én is elmondanék egy példát. A sajátom.

Anyám egyedül nevelt fel, egyedül járatott egyetemre. Én voltam a legcsóróbb az évfolyamon. Egy pár cipőm volt, abban jártam öt éven keresztül télen nyáron. Két nadrágom és egy kabátom volt. 5 éven keresztül! Megszóltak az évfolyamtársaim hogy mindig ugyanabban járok. Az akkori barátnőm, elkezdett modellkedni és olyan körökbe került, hogy bár sosem mondta de kezdett szégyelni. Ez is közre játszott, hogy szakítottunk. Fogalmam sincs hogy azóta befutott e vagy hogy merre jár Nem is érdekel.

Most már dolgozom. Most már van 3 nadrágom, 3 kabátom és 3 pár cipőm. De van biciglim és autóm is. Szerencsére mindkettő olyan, hogy egyikből sem jön szembe hasonló vagy áll minden sarkon. Van barátnőm is aki nem szégyel. Sőt! Én vagyok rá a legbüszkébb, hogy megfordulnak utána az utcán. És ezzel Ő is tisztában van, de ahelyett hogy kacérkodna, még szorosabban simúl hozzám :)

Hát nekem ez a siker.