IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • DummyBoy
    Üdv Mindenkinek!

Egy kis segítséget szeretnék kezdőként kérni:

- Mivel valamilen X akta folytán a Saitek FTP-ről nekem nem engedi, valaki tudna nekem (Esetleg fullos ...) X-52 -es profilt küldeni? (Tudom, hogy jobb, ha egyedül csinálom, az is lesz a vége, csak nem szeretnék vele annyival többbet szenvedni ...)

- Van Il-2-ben lehetőség a Joy "érzékenységének" olyan állítására mint Lockonban? Vagy létezik erre valamilyen program? (Hogy a különböző mértékű kimozdításnak különböző érzékenysége legyen? Nem tudom jobban megfogalmazni ... sorry ...)

- Publikus tréninganyagok, és hasonlók is érdekelnének ... Ilyeneket merre találok? (Google-t használom, de olyanokra gondolok, ahol több mindent is találok egyszerre ...)

Egyenlőre még ott tartok, hogy nézegetem az SG topicot és keresgélem a magyar online századok oldalait ... azokat olvasgatom, de gondoltam rákérdezek előtte :)

Előre is köszi!