IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Bemegyek ATAG ra.
Indítom a vasat ,látom pamacsol az AA.
No mondom laposban elhúzok ,nehogy céltárgy legyek,így is tettem felszállás után. Keletnek vettem az irány ,nap épp felkelés stádiumában. Figyelem a pamacsokat,csak nem akarnak elfogyni,nosza emelkedjek mondom .
Már vagy 1000 en vagyok ,nzek hátra erősen a félhomályban (no meg némi ser is akadályozott az éleslátásban) szóval ,észlelek egy hatomból igen intenzíven közeledő valamit.
Meresztem a szemem,csak nem akart barátságos sárga nózit őlteni a kollega, na de ennek már a fele se tréfa ,eleve közeledett nagyon,becsaptam egy jobbos emelkedő spirálba hirtelen,na ez utánam rántotta és bőszen lövöldözött. Egy gyors balosba rántás,emberem (Chato volt mint kiderült a lesipuskás) próbálja utánam,még még majdnem sikerül is neki ,no de a köv irányváltást már nem tolerálta a spit kissé léebillent.
No ezt eljátzottuk még egyszer kétszer ,és utána le lett lőve.
Csak késve vettem észre ,hogy nem kapcsoltam be a felvételt így csak a vége van meg.
Node utána lőttem 4 gépet még ,igaz kissé piros ködben szálltam le sietve,mert egy gaz sicc jóóól megsorozott,oszt hazáig kergetett ,és még leszállás közben is lőtt az isten barma,de jól túléltem.
A második lelövés az parádés szárnyszeletelés volt ,arró
l is van felvétel:)
Uff most pedig vedelek tovább.