IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
***** Damage Caused *****
Plane: WellingtonMkIc
---- Inflicted:
Fuel tank tiny leak
Wheel brakes failure
Wheel brakes damage
Fuel tank tiny leak
Engine damage
Ailerons disabled
Plane: SpitfireMkI
---- Inflicted:
Machine gun failure
Machine gun line damaged
Ailerons disabled
Propeller broken
Machine gun failure
Machine gun failure
Machine gun failure
Machine gun belt broken
Machine gun belt broken
Machine gun belt broken
Machine gun belt broken
Machine gun line damaged
Machine gun line damaged
Machine gun line damaged
Flaps failure
Flaps failure
Flaps failure
Under carriage damage
Under carriage damage
Plane: SpitfireMkIIa
---- Inflicted:
Engine damage
Engine damage
Plane: SpitfireMkIIa
---- Inflicted:
Machine gun belt broken
Machine gun line damaged
Machine gun line damaged
Machine gun line damaged
Machine gun line damaged
Plane: SpitfireMkI
---- Parts cut off:
Right flap
Right wing
Right wing
Right wing
Right aileron
Right wing
Right wing
**** Stationaries Damaged *****
**** Stationaries Destroyed *****
**** Buildings Destroyed *****
***** Your plane has these damages: *****
Machine gun line damaged
***** Your plane is missing these parts: *****
(clod természetesen)
www.pumaszallas.hu
Nem igazán van olyan alap, amire jó az AI!
Azok az alapok, amik az AI-k ellen rögzülnek, éppen hogy nem kellene, hogy rögzüljenek, mert NEM JÓK!!! Teljesen más alapokra van szükség humán ellen, mint AI ellen. Az AI teljesen félrevisz, még alapszinten is!!! Nincs olyan alap, ami humán és AI ellen is jó, és majd max. haladó szinten ágaznak el a dolgok, a humán ellen jobbra, az AI ellen balra...
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
Valódi pilóták ellen online kell repülni, lehetõleg 1v1-ben, akkor -ha jófej 😊 - azonnal el is mondja, hogy hol és mivel qrtad el. Ha lelõnek 10-bõl 10x, szarni rá, mi is úgy kezdtük. De AI-tól nem lehet tanulni semmit.
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
És ,hogy mi az a pöcök? Szétszeded meglátod😊 Egy U alakú fémlap pöcke az vezeti nehogy elforogjon amikor tekergeted ,hogy erõsebb legyen vagy sem az ellenállása. De lásd kivel van dolgod ehol egy mûszaki rajz😊))
[/url][/img]
Jut eszembe... nem csináltál képeket a szétszerelésrõl, javításról? No meg, ha már szétszedted... a gázkar alján van az a tekerõ, amivel a nehézséget lehet állítani... mellette van egy kis fém pöcök... az mi a szösz?
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Minden nagyarc nélkül merem állítani,hogy újat nekem nem nagyon mond senki evvel kapcsolatban😊
Nekem az enyém a jó ,kísérletezgettem én mindennel már ,én már nem változtatok. Akkor megint újra kéne ráérezni mindenre ahhoz meg se kedvem ,se idegem.
www.smart-bus.hu
Nekem is a legfrissebb van ,nem tudtam visszatenni a régit.
www.smart-bus.hu
Egyértelmûen a vezetékek szakadása a hibák oka.Most nagyon kezes az egész minden ott és akkor mûködik amikor én akarom.
Asszem a garanciális cserék nem oldják meg a gondot ,akinek problémás annak neki kell veselkednie és meg kell csinálnia. Kell jó vékony ámde rugalmas vezeték,,zsugorcsõ több méretben,és mint mondtam egy kb 1cm belsõ átmérõjû kb 7-10 centis rugó.
Ezért gyakorlok még AI ellen... egyelõre engem a 100 oktános SpitII is eléggé megizzaszt! 😊)
www.smart-bus.hu
Nekem minden 60%-n van, és nincs pipa... így szerintem nagyon hangulatos.
www.smart-bus.hu
Végül is😊 Céltárgynak is kell lenni a légtérben :XD Hangulatosan lehet nyomkodni a ctrl -E billentyû kombinációt.<#eplus2>#eplus2>
www.pumaszallas.hu
Egyébként meg Tom beállítása egyáltalán nem lepkefing, próbáld ki, szerintem nagyon jó. ( legalábbis a legutolsó firmware-l ) Nála erõsebb a centering spring, így összességében nem gyengébbek az effektek mint nálad...
Kipróbáltam kikapcsolt FFB-vel, és nagyon hiányzott... nem tudnék visszaszokni! Nagy bajban leszek, ha egyszer beszarik ezen az FFB... :S
www.smart-bus.hu
Ha jó erõsre hagyod , sose fogsz gyõzni,birkozni kell vele és ez értékes idõ.
Tom se véletlenül gyengítette le ilyen lepkefingra .Én szeretem ha ráz de az enyém se annyira hú de erõs,pont annyira,hogy érezzem miket reagál a gép. Ergo mondjuk ha nincs se zavarna túlságosan.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Majd szabadalmaztatom az eljárást😊
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
Sõt, nem csak a gázkar, legutóbb a boton a kisujjnál lévõ kapcsoló ragadt be, meg a hüvelyk újnál a TS adógombom nem mûködik.
Qrvaanyujukat egyébként, én is ezt mondom <#duma>#duma>
www.pumaszallas.hu
A pedálra egyébként nem is lenne szükségem, azt már építettem 😊
Tudom, a botba van bekötve, de az is megoldható...
G940 pedálját használom egyébként.
www.pumaszallas.hu
Mi ez a flóra és fauna? Ez mitõl ilyen?
Solt szerint kis meló.😊 A lófaxt kicsi.
Tom! Neked milyen pedálod van?
Pl így:
Il-2-vel ellentétben ez a játékbeli stat megmarad akkor is ha kilépsz, csak a szerver újraindítása nullázza (ATAG-on ez minden küldetés végén megtörténik, átlag kb 2 óránként) a weblap viszont összesített, hetekre, hónapokra visszamenõleg mutatja.
www.pumaszallas.hu
Hát van még hova fejlõdnöm.
Még csak annyit, hogy jááték végén mikor kilépek akkor ad egy összesítést, hogy milyen sérüléseket okoztam a vörös vadászgépeken, de nincs odaírva, hogy lezuhant vagy megsemmisült csak egy kár lista, ha nem látom, hogy lezuhant akkor csak az ATAG oldalána a stat-ban tudom megnézni az eredményeimet? remélem érthetõ voltam.
Amúgy mûködik most is csak megrepedt a széle a nyavalyásnak ,legalább a mûanyag erõs.
Gondolt egyet és nem reagált ,az utóbbi idõben már vagy 3x csinálta és pont meg is haltam miatta. Rohaggyonmeg.