IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

***** Damage Caused *****

Plane: WellingtonMkIc
---- Inflicted:
Fuel tank tiny leak
Wheel brakes failure
Wheel brakes damage
Fuel tank tiny leak
Engine damage
Ailerons disabled
Plane: SpitfireMkI
---- Inflicted:
Machine gun failure
Machine gun line damaged
Ailerons disabled
Propeller broken
Machine gun failure
Machine gun failure
Machine gun failure
Machine gun belt broken
Machine gun belt broken
Machine gun belt broken
Machine gun belt broken
Machine gun line damaged
Machine gun line damaged
Machine gun line damaged
Flaps failure
Flaps failure
Flaps failure
Under carriage damage
Under carriage damage
Plane: SpitfireMkIIa
---- Inflicted:
Engine damage
Engine damage
Plane: SpitfireMkIIa
---- Inflicted:
Machine gun belt broken
Machine gun line damaged
Machine gun line damaged
Machine gun line damaged
Machine gun line damaged
Plane: SpitfireMkI
---- Parts cut off:
Right flap
Right wing
Right wing
Right wing
Right aileron
Right wing
Right wing

**** Stationaries Damaged *****

**** Stationaries Destroyed *****

**** Buildings Destroyed *****

***** Your plane has these damages: *****
Machine gun line damaged

***** Your plane is missing these parts: *****
VO101Tom
Vasárnap este 20:00-kor indul az új AWC online war (Air War Campaign). Akit érdekel, részletek a puma fórumon.
(clod természetesen)

www.pumaszallas.hu

De Mester!

Nem igazán van olyan alap, amire jó az AI!

Azok az alapok, amik az AI-k ellen rögzülnek, éppen hogy nem kellene, hogy rögzüljenek, mert NEM JÓK!!! Teljesen más alapokra van szükség humán ellen, mint AI ellen. Az AI teljesen félrevisz, még alapszinten is!!! Nincs olyan alap, ami humán és AI ellen is jó, és majd max. haladó szinten ágaznak el a dolgok, a humán ellen jobbra, az AI ellen balra...
Csak az alapokat gyakorlom ai-val, aztán majd áttérek LacAI-ra... 😊

www.smart-bus.hu

VO101Tom
Én szoktam fotózgatni ha szétszedem. Minden lépésnél egy kép, fõleg a kábelek színkiosztását meg a csatlakozókat, hogy mi hova. A mechanikát még csak-csak kitalálja az ember enélkül is 😊

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Hagyd a francba az AI-kat. Az AI csak arra jó, hogy egyáltalán megszokd mit kell látni a reviben. Semmi, de komolyan mondom, semmi másra nem jó. Lõni sem tud, nem is ötletes, és ha mögékerülsz csak szintben tolja egyenesen.

Valódi pilóták ellen online kell repülni, lehetõleg 1v1-ben, akkor -ha jófej 😊 - azonnal el is mondja, hogy hol és mivel qrtad el. Ha lelõnek 10-bõl 10x, szarni rá, mi is úgy kezdtük. De AI-tól nem lehet tanulni semmit.

www.pumaszallas.hu

Ha majd egyszer sor kerül rá, akkor majd szétszedésnél dokumentálok, hogy az összerakásnál ne legyen gond! 😊 A biztos kéz és a forrasztó páka nálam is hiány cikk! 😄

www.smart-bus.hu

Her Laca
Kis fejû csillagcsavarhúzó,plusz tökömtudja milyen torz is kell hozzá.Készletben találsz. Amúgy nem bonyolult ,széthúzol mindent ,szétkapod apróra ,csak tudd a sorrendet az összerakásnál😊No meg ne töröld le a gyári zsírt vagy mit amik a forgáspontoknál van. Ja még kell jó szem,,biztos kéz ,forrasztó páka, elõbbi kettõvel már híján vagyok, de van az a kütyüm amit múltkor vettem az a nagyítós na az ezeket pótolja.😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Köszönöm! 😄D

www.smart-bus.hu

Her Laca
Ja az U alakú furat az menetes ha nem lenne egyértelmû,és ami átmegy rajta az egy csavar aminek az egyik végén van az a tekerõ ami látszik alul.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Hogyne😊 Majd még dokumentálom is fényképeket készítgetek (amikor amúgy is zabos vagyok,plusz a szomszéd Béla dörömbõl az ajtón,hogy csinált forralt bort és micsoda remek idõtöltés ha azt mínusz 5 fokban nyakig érõ hóban állva elfogyasszuk egy kis traccspartival vegyítve. ) ,szóval még dokumentáljak is mi? Na meg majd megkönnyítsem nektek az életet ,a lehetséges buktatókra felhívva a figyelmet? Te mondtad,hogy kis melóval meg lehet azt csinálni,hát nosza😊)))
És ,hogy mi az a pöcök? Szétszeded meglátod😊 Egy U alakú fémlap pöcke az vezeti nehogy elforogjon amikor tekergeted ,hogy erõsebb legyen vagy sem az ellenállása. De lásd kivel van dolgod ehol egy mûszaki rajz😊))
[/url][/img]

😉

Jut eszembe... nem csináltál képeket a szétszerelésrõl, javításról? No meg, ha már szétszedted... a gázkar alján van az a tekerõ, amivel a nehézséget lehet állítani... mellette van egy kis fém pöcök... az mi a szösz?

www.smart-bus.hu

Her Laca
Naugye😊 Ez eszembe se jutott ,de így van😊

Okés... mindig elfelejtem, hogy te már öreg vagy! 😄DDD

www.smart-bus.hu

Her Laca
Mesterem😊 Szerinted azon a 1000+ órában amit eltöltöttem evvel nem zongoráztam már végig az összes joy beállítást pipával ,pipa nélkül 😊)
Minden nagyarc nélkül merem állítani,hogy újat nekem nem nagyon mond senki evvel kapcsolatban😊
Nekem az enyém a jó ,kísérletezgettem én mindennel már ,én már nem változtatok. Akkor megint újra kéne ráérezni mindenre ahhoz meg se kedvem ,se idegem.

Csak próbáld ki amit leírtam... legyen minden csúszka 60%-n, és ne legyen pipa...

www.smart-bus.hu

Her Laca
Dehogy veszem. Az tartja középen ,a fene akarja markolni egész reppenés alatt,hogy egyenesen menjen.
Nekem is a legfrissebb van ,nem tudtam visszatenni a régit.

<#eljen>

www.smart-bus.hu

Her Laca
Kicsit tesztelgettem a dolgot,most egyszer sem lõtt hosszú sorozatot ,vagyis nem "ragadt" be a tûzgomb.
Egyértelmûen a vezetékek szakadása a hibák oka.Most nagyon kezes az egész minden ott és akkor mûködik amikor én akarom.
Asszem a garanciális cserék nem oldják meg a gondot ,akinek problémás annak neki kell veselkednie és meg kell csinálnia. Kell jó vékony ámde rugalmas vezeték,,zsugorcsõ több méretben,és mint mondtam egy kb 1cm belsõ átmérõjû kb 7-10 centis rugó.

Nálam alig van különbség kettõtök beállítása közt! 😊 Sõt, Tom beállítása sokszor "keményebb"... 😊 Ez gondolom a firmware különbség miatt van.

Ezért gyakorlok még AI ellen... egyelõre engem a 100 oktános SpitII is eléggé megizzaszt! 😊)

www.smart-bus.hu

Akkor vedd ki a pipát a centering spring elõl, attól keményedik fel ennyire...

Nekem minden 60%-n van, és nincs pipa... így szerintem nagyon hangulatos.

www.smart-bus.hu

Her Laca
"Engem a hangulat, az érzés, jobban érdekel mint az eredményesség! 😊 Annyi idõm nincs, hogy eredményesre gyúrjam magam! 😊"

Végül is😊 Céltárgynak is kell lenni a légtérben :XD Hangulatosan lehet nyomkodni a ctrl -E billentyû kombinációt.<#eplus2>

Her Laca
Kipróbáltam . Mind1 is mert én már megszoktam az enyémet ,gondolom mindenki így van a sajátjával. Tomé nekem nagyon könnyûnek tûnik,de biztos jó.

VO101Tom
Engem az zavart, hogy ez a fos felkeményítette az FFB-t nagy sebességen, de közben a játék sem engedi a teljes kitérést, így én kétszeresen szívok. Legyen annyi az FFB, hogy érezzem a gépet, de ne fájduljon bele a csuklóm, ha egy estét végigrepülök...

www.pumaszallas.hu

Engem a hangulat, az érzés, jobban érdekel mint az eredményesség! 😊 Annyi idõm nincs, hogy eredményesre gyúrjam magam! 😊

Egyébként meg Tom beállítása egyáltalán nem lepkefing, próbáld ki, szerintem nagyon jó. ( legalábbis a legutolsó firmware-l ) Nála erõsebb a centering spring, így összességében nem gyengébbek az effektek mint nálad...

Kipróbáltam kikapcsolt FFB-vel, és nagyon hiányzott... nem tudnék visszaszokni! Nagy bajban leszek, ha egyszer beszarik ezen az FFB... :S

www.smart-bus.hu

Her Laca
Jó az FFB csak majd ha elkezdesz online vitézkedni ,rájössz ,hogy vagy hangulatos,vagy eredményes ,avagy pont megtalálod a középutat.
Ha jó erõsre hagyod , sose fogsz gyõzni,birkozni kell vele és ez értékes idõ.
Tom se véletlenül gyengítette le ilyen lepkefingra .Én szeretem ha ráz de az enyém se annyira hú de erõs,pont annyira,hogy érezzem miket reagál a gép. Ergo mondjuk ha nincs se zavarna túlságosan.

Sokat használom, és nem bánnám, ha nem lenne szarabb! 😄 De, ha mégis, akkor megtákolod, és akkor megduplázódik az értéke! 😊) Én a kis nyûgjei ellenére is imádom... az FFB nagyon hangulatossá teszi, ez kárpótol mindenért! 😊

www.smart-bus.hu

Jogos!!! Biztos az kavar be! 😄D

www.smart-bus.hu

Her Laca
Az azért van ,mert már kezd fáradni egynémely vezeték a gázkarban és ilyenkor össze vissza csinál marhaságokat akár a joy is. Szar az ,ha ellövöd az összes nagykalát ,pedig nem is szándékoztál😊Én most egy hosszú rugóba vezettem a vezetékeket ott ahol hajlanak ,így remélve nem fognak többet megtörni.
Majd szabadalmaztatom az eljárást😊

Her Laca
Lesz az még szarabb is ,csak használd sokat 😊)) Majd jöhetsz hozzám ,jó pénzért megtajkolom:XD És még remekebb ÁR!!! érték arányú cucc lesz belõle😊

ez nagyon gyanús! nem ati kártyád van véletlenül? 😊

Willenbrock
Micsoda gyöngyszemre bukkantam 😄

Dehogy okolom! 😄 Kétszer ragadt be nekem gomb (nem fizikailag, hanem elengedtem és lõtt tovább), és mind a kétszer clod alatt... halál komoly! 😊) Írtam is, hogy "lehet, hogy véletlen"! 😊

www.smart-bus.hu

VO101Tom
Nem kattan ki a gomb a kisujjnál, ha megnyomom. Érezhetõen bent marad. Fogóval kihúztam, akkor jó. A másik, a hüvelyk ujjnál ami van, az meg tök nulla, még windows alatt sem kapcsolja a teamspeak-et. Ne okold már mindenért a clodot bakker, ez már tényleg paranoia 😊

www.pumaszallas.hu

Nekem is beragadt párszor a joyon gomb, de ha hiszed, ha nem, csak a clod alatt! 😊 Lehet, hogy csak véletlen, de azért teszteld más játék alatt is... vagy nézz rá a driverében.

www.smart-bus.hu

Nohab
Ez megvan? 😊 Egyébként rohadtul, de igaza van.

VO101Tom
Én ezért tettem minden gombot a klaviatúrára is, amit a gázkaron használok. De nekem is az lesz a megoldás, hogy szétszedem és átkábelezem, egyre több minden szaródik be rajta.
Sõt, nem csak a gázkar, legutóbb a boton a kisujjnál lévõ kapcsoló ragadt be, meg a hüvelyk újnál a TS adógombom nem mûködik.

Qrvaanyujukat egyébként, én is ezt mondom <#duma>

www.pumaszallas.hu

Ok. Ha mégis meggondolnád magad, szólj.
A pedálra egyébként nem is lenne szükségem, azt már építettem 😊
Tudom, a botba van bekötve, de az is megoldható...

VO101Tom
Mostanában ilyen:

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Ez nagyon régi kép, csak ezt túrtam hirtelen, hogy milyen az ingame stat (látod látod, a sokat hiányolt "kiadáskori grafika" 😊 ).

G940 pedálját használom egyébként.

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Tom!

Mi ez a flóra és fauna? Ez mitõl ilyen?

Her Laca
Felbosszantottam magam ezen a retken ,szétkaptam atomokra a gázkart,,kicseréltem a vezetékeket ,most úgy tûnik jó minden ,minden állásban reagál minden gomb ,tekerentyû akármi.
Solt szerint kis meló.😊 A lófaxt kicsi.

Tom! Neked milyen pedálod van?

Sturmovik lelet.
VO101Tom
van egy "net stat" amit játékon belül is elõhozhatsz, ott írja ki hogy ki melyik oldalon, milyen névvel, milyen géppel repül (lajstromot sajnos nem), kinek mennyi pontja van (megosztva is kaphatsz légi gyõzelmet, ezért van a tört szám), hányszor halt meg és mekkora a ping.

Pl így:

Il-2-vel ellentétben ez a játékbeli stat megmarad akkor is ha kilépsz, csak a szerver újraindítása nullázza (ATAG-on ez minden küldetés végén megtörténik, átlag kb 2 óránként) a weblap viszont összesített, hetekre, hónapokra visszamenõleg mutatja.

www.pumaszallas.hu

Megnéztem Tom!
Hát van még hova fejlõdnöm.
Még csak annyit, hogy jááték végén mikor kilépek akkor ad egy összesítést, hogy milyen sérüléseket okoztam a vörös vadászgépeken, de nincs odaírva, hogy lezuhant vagy megsemmisült csak egy kár lista, ha nem látom, hogy lezuhant akkor csak az ATAG oldalána a stat-ban tudom megnézni az eredményeimet? remélem érthetõ voltam.

Az új modok elég odabaxósak lettek, már-már a bõség zavara esete áll fent. A gépek, skínek, irányítás, hangok, látványok, térképek, repülhetõ területek, küldetések tekintetében nagyon sokat adtak az utóbbi idõben a játékhoz ( fõleg a DBW ).
Willenbrock
Nem rossz,majd egyszer kipróbálom.

Willenbrock
Nem könnyû leállni a kiegészítõkkel,ha elkezdi az ember.Jól néz ki az 1916 mod is,csak...varrógépek😊 Egyébként néha én is azokhoz kapok kedvet.

Her Laca
Nem adom el.Más ne szenvedjen vele.Porrá töröm az egészet .A pedál meg amúgy is kell,jövõ héten veszek waracskosat ahhoz ugye nincs.És a pedál a joyba megy bele az meg a gépbe. Majd ha veszek pedált akkor talán.
Amúgy mûködik most is csak megrepedt a széle a nyavalyásnak ,legalább a mûanyag erõs.
Gondolt egyet és nem reagált ,az utóbbi idõben már vagy 3x csinálta és pont meg is haltam miatta. Rohaggyonmeg.