IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Na én megmondom a tutit:)
    Azért nem vettem észre mert ahelyett ,hogy az adott platformra csináltak volna normális hardvert ,az AMD telebaxta mindenféle értelmetlen dologgal a cuccot aminek hasznát nem vettük (max egy csomó szarságot okoztak) , és csak sápítoztak ,hogy jaj meg juj.
    Az tény,hogy az ellenlábas meg nem vitte túlzásba az extrákat ,de mindig egy tisztességes használható VGA-t tett le,ezen meg én nem nyitok vitát:)
    Na most az AMD kitalálta az új apit ami az ő hardverének kedvez ,erre láss csodát mit linkel Phantomass.
    Nesze neked ,most aztán vakarózhatsz ,mert majd két VGA kell ,ahogy ismerlek azokból is a legjobb:)) ha mindennel akarsz játszani.
    Engem hidegen hagy ez az egész,azt veszem ami a szimekhez jó.
    De amit mesterem magyarázol ,azaz Abu a szájatokba ad vagyis elhitet,hogy szegény AMD mert a DX az nem fekszik neki egy baromság. A másik mért nem hőbörög?
    No meg az integrációval végre fogyni fognak a semmirekellő procijaik is. Ne mond Soltom ,hogy azok jók,mert neked sem az van:)