IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pár éjszakát én is "átszeleteltem" anno... 😄D
www.smart-bus.hu
(1999. Szilveszterén Mátészalkán készült Star Wars szinkronparódia):
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Meg ez is: http://www.youtube.com/watch?v=lpkLcfbOra4
www.pumaszallas.hu
És te erre? Egyszerûen nem bírom végig hallgatni mert ökölbe szorúl a kezem olyan erõs honvágyat érzek <#rinya>#rinya> Másnak is ismerõs ez az érzés <#szomoru1>#szomoru1>
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Ha megvan az angol megfogalmazás, akkor picit módosíts rajta és dobd át privátban... átküldöm én is még egyszer nekik...
www.smart-bus.hu
Nekem Farber szólt, hogy nézzek már fel atag fórumra, mert valaki Pogit cseszteti, de közben õ is itt röhögött, hogy mekkora idióták ezek.
www.pumaszallas.hu
Végigzongoráztam minden beállítást és kiderült mi csinálja a szart.
Land shading low : 1 csík
Land shading med : 2 csík
Land shating high : sok csík
Akkor láttszik a legjobban, ha mindent leveszel low-ra, land shading-et meg high ra, brutál a "négyzet" amit kirajzol a gép körül.
Szóval minden fullon, land shading low és már el is tünt a csík.
Kösz a linket és ezt megpróbálom valahogy értelmesen leírni nekik angolul.
Legjobb lenne képet küldeni, nem tom lehetséges-e valahogy.
Fehér csík OFF
Z97-PRO gamer - i7 4790K @ 4.00GHz - 32GB Dual-Channel DDR3 @ 1199MHz - 4095MB NVIDIA GeForce GTX 960
Ennél a videónál(0.11-nél),nagyon jól esik hallani a veres elismerését.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Elõször is Köszönöm!
Így már értem,hogy a vége felé miért lõtt egy saját mesza Safira,ezek szerin azt hitték,hogy csalunk.
A harmadik videónál amit linkeltél,ott nem én lõttem meg ezt a majmot,hanem Safi<#violent>#violent>,felváltva lövöldöztük õket,egész jól összedolgoztunk,mert egyszer sem lõttek le minket(mondjuk többször szálltam hasra álló motorral és sérült pilótával.) õk(az egész 92-es sqad) meg hullottak, mint a legyek. Jól is esett,mert elõtte az ATAG-on ez a század lõtte a reptéren álló és felszálló a gépeket<#action>#action>.
Az ollóm titka, hogy belépem a gépet a forduló váltásoknál és így sokkal gyorsabban lehet váltani õket,bár a videót elnézve elég szarul sikerült,több függõleges manõvert kellett volna belevinnem közben.
Apropó ATAG,mielõtt felmentünk Safival erre a szeróra tök jó klüldit repültünk Lacával. Elég sok Spitet lelõttünk,felváltva csapkodtuk õket,jól kivitelezett csapat munka volt. Néha azt sem tudták honnan jön az áldás és hullottak is szorgalmasan,tök izgalmas volt 😊
A végén épp leszálláshoz soroltunk,mikor megláttam Safi mögött a vörös lézert(nyomjelzõket),full gázt adtam és szóltam neki,hogy térjen ki,majd megtámadtam a tetût,volt még 10-12 20-asom csövenként. Ezután hazafelé kezdett menekülni. Szép lassan utolértem, ám ekkor elkezdett forgolódni - azt meg mint láttátok én is szeretek - oszt pk-t kapott, így már nyugodtan leszállhattunk 😊
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
még szép hogy van! 24" full HD és kevesebb volt mint 100k.
Nálunk meg azt nem tudja a pólgár ,mit ad a jövõ hónapban a gyerekének enni. Igaz Etiópoknál meg a köv napra ugyan ez a helyzet.
Amúgy van benne valami, bár kis hazánk történelmében is volt nem is egy olyan idõszak ami ma már bõven bunkeres" lenne.
www.smart-bus.hu
Ezek vagy tudnak valamit ,vagy jó a reklámja ennek az iparágnak ,mert szinte nemzeti sport ilyeneket építeni náluk😊
A zoom jó a felderítéshez, és azonosításhoz. Lövéshez nem.
www.pumaszallas.hu