IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tuc-tuc, de ezek között is vannak klasszikusok! 😊) Zseniális némelyik...

Pár éjszakát én is "átszeleteltem" anno... 😄D

www.smart-bus.hu

Az ekekapa visszaránt
(1999. Szilveszterén Mátészalkán készült Star Wars szinkronparódia):

Na húzok melózni.

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Ifjonckori dalok

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Bocsi. De ha a tegnap esti ATAG-os szerót említed, akkor sajnálom, de én voltam aki rálõtt egy meszára. Talán ki is nyúvasztottam, Véletlen volt. Látom a légvédelmi pamacsot, közben valaki fû alõl eltalált. Vörösödött a kébernyõ, szembe jött egy gép a pamacsok irányából és ösztönösen lõttem. Ki is írta, hogy firend-re lõttem. Mégegyszer bocsi, nem akarattal volt. Ez valahol M5-N5 fölött lehetett.

Her Laca
Miféle érzés?😊Ez tuc tuc?

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

VO101Tom
Hú, ez is nagy kedvenc volt anno.
Meg ez is: http://www.youtube.com/watch?v=lpkLcfbOra4

www.pumaszallas.hu

Esküszöm most hallom elõször <#nevetes1>

És te erre? Egyszerûen nem bírom végig hallgatni mert ökölbe szorúl a kezem olyan erõs honvágyat érzek <#rinya> Másnak is ismerõs ez az érzés <#szomoru1>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

acidrain

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Ha felteszed valami normális fájlmegosztóra, akkor belinkelheted a megjegyzés részhez...

Ha megvan az angol megfogalmazás, akkor picit módosíts rajta és dobd át privátban... átküldöm én is még egyszer nekik...

www.smart-bus.hu

VO101Tom
Ez csak természetes 😊
Nekem Farber szólt, hogy nézzek már fel atag fórumra, mert valaki Pogit cseszteti, de közben õ is itt röhögött, hogy mekkora idióták ezek.

www.pumaszallas.hu

Még egy "fehér csík" komment aztán ráhagyom, de így hátha másnak nem kell végigszopkodnia amit nekem.
Végigzongoráztam minden beállítást és kiderült mi csinálja a szart.
Land shading low : 1 csík
Land shading med : 2 csík
Land shating high : sok csík
Akkor láttszik a legjobban, ha mindent leveszel low-ra, land shading-et meg high ra, brutál a "négyzet" amit kirajzol a gép körül.
Szóval minden fullon, land shading low és már el is tünt a csík.

Kösz a linket és ezt megpróbálom valahogy értelmesen leírni nekik angolul.
Legjobb lenne képet küldeni, nem tom lehetséges-e valahogy.

Fehér csík OFF

Z97-PRO gamer - i7 4790K @ 4.00GHz - 32GB Dual-Channel DDR3 @ 1199MHz - 4095MB NVIDIA GeForce GTX 960

24" az nem igazán TV méret. monitornak tökéletes.

Zpogi
THX <#worship>

Ennél a videónál(0.11-nél),nagyon jól esik hallani a veres elismerését.

Her Laca
AMBARAK!!! Annyi a veres ATAGON,hogy sok is. Qrva sok. Lóra ,akarom mondani gépre!

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Zpogi
I AM THE LEGEND! <#crazya>

Elõször is Köszönöm! hogy megvédted a becsületemet,másodszor az elismerõ szavakat<#zavart1>

Így már értem,hogy a vége felé miért lõtt egy saját mesza Safira,ezek szerin azt hitték,hogy csalunk.

A harmadik videónál amit linkeltél,ott nem én lõttem meg ezt a majmot,hanem Safi<#violent>,felváltva lövöldöztük õket,egész jól összedolgoztunk,mert egyszer sem lõttek le minket(mondjuk többször szálltam hasra álló motorral és sérült pilótával.) õk(az egész 92-es sqad) meg hullottak, mint a legyek. Jól is esett,mert elõtte az ATAG-on ez a század lõtte a reptéren álló és felszálló a gépeket<#action>.

Az ollóm titka, hogy belépem a gépet a forduló váltásoknál és így sokkal gyorsabban lehet váltani õket,bár a videót elnézve elég szarul sikerült,több függõleges manõvert kellett volna belevinnem közben.

Apropó ATAG,mielõtt felmentünk Safival erre a szeróra tök jó klüldit repültünk Lacával. Elég sok Spitet lelõttünk,felváltva csapkodtuk õket,jól kivitelezett csapat munka volt. Néha azt sem tudták honnan jön az áldás és hullottak is szorgalmasan,tök izgalmas volt 😊
A végén épp leszálláshoz soroltunk,mikor megláttam Safi mögött a vörös lézert(nyomjelzõket),full gázt adtam és szóltam neki,hogy térjen ki,majd megtámadtam a tetût,volt még 10-12 20-asom csövenként. Ezután hazafelé kezdett menekülni. Szép lassan utolértem, ám ekkor elkezdett forgolódni - azt meg mint láttátok én is szeretek - oszt pk-t kapott, így már nyugodtan leszállhattunk 😊

de milyen márka? mind1 rosszat néztél. lényeg hogy megtaláltad ami neked jó.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Her Laca
TV és monitor egyben. Nem tetszett ,voltak hátrányai.

te milyet néztél amin nem volt hangszóró kimenet meg csak 1 hdmi???? Nem értem<#taps>

Her Laca
Én is olyat akartam venni jelezném. Egymás mellé tetettem a 2 készüléket és ha én is láttam a különbséget akkor hidd el ,hogy van. Ami TV is annak nagyobbak a pixelei vagy micsodák.Ellenben a mostanin van 2 HDMI és a TV boxot rákötöm az egyikre és van TV-m is. Ja még van rajta hangszóró kimenet is .ÉRTED?😊))

Her Laca
Minõség ,Szepy,minõség😊 Vannak különbségek :XD

Epikus személy ebben a témában <#nevetes1>

Papa01
Lehet, vérbeli Fallout rajongók! 😄

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Willenbrock
Ilyen kezdeményezések már itthon is voltak-vannak,olyan kibucfélékben éltek,semmi "gyárit" nem használtak,és készültek a civilizáció utáni kõkorszaki életre.

Willenbrock
A munkahelyi stressz tipikus tünetei 😄 Pár évig,mikor váltott mûszakba jártam,pont ilyen voltam 😊

akkor engem átb***tak <#wilting> 2x is <#mf1>

még szép hogy van! 24" full HD és kevesebb volt mint 100k.

Na ja. Õsi hagyomány náluk ugyebár..szívnak is érte rendesen.

Her Laca
Nézd ! Fegyverük az van raklapszámra😊 Majd egymást lövöldözik .Mi baj lehet.😊

Ja én is szoktam nézni...egy részéhez(a témán belül) eléggé értek. És azt látom pénz dögivel',(meg nagy hang) tudás semmi. De komolyan. Egy két embert láttam a sorozatban akinek lenne esélye ha nagy a baj.

Her Laca
Nem annyira anyátlanok azok😊 Nemrég láttam egy mûsort ,az egész család szakosodott valamire,ki harcos lett ,ki gyûjtögetõ mitököm ,minden hétvégén készülnek a bajra. Bakkerr nincs jobb dolguk,rá is érnek ,pénzük is van rá,még mindig jobb mintha a kocsmában vedelnének😊Fel van halmozva 2-3 évre kaja ,vetõmag ,lõszer stb.
Nálunk meg azt nem tudja a pólgár ,mit ad a jövõ hónapban a gyerekének enni. Igaz Etiópoknál meg a köv napra ugyan ez a helyzet.

The Walking Dead re gondolsz?😊 nemsokara folytatodik a 3. evad, varjuk nagyon 😊

Ja ja..ilyesmikre gondoltam. A zombik kutya fa*a ahhoz képest.

Pl. a tatarjaras? 😊 utana epult par bunker, de nem a fold ala.

<#nevetes1>Lehet valaki ,már akkor levonulna, ami nekünk még fel se nagyon tûnik. Gondolok itt arányos benzin,és élelmiszer árakra....na odaát kitörne ám a pánik!<#nyes>
Amúgy van benne valami, bár kis hazánk történelmében is volt nem is egy olyan idõszak ami ma már bõven bunkeres" lenne.

De most õszintén, ki akarna olyan világban élni, ahol ilyen bunkerekben kell lakni, és rettegni kell minden embertõl? Asszem akkor már inkább a halál...

www.smart-bus.hu

Érdemes megnézni kik fognak bent lakni,(az alsó képeken) aztán egybõl érthetõ mire gondolok.<#alien>

Hülye amcsik, ezt tudom mondani..a valagukat nem tudják kitörölni olyan lusták,és dagadtak, ha nagyon nagy zûr lenne pusztán ez, nem mentené meg õket. Gondolok itt arra, a túlélés mentális, és fizikai állapot(+tudás) kérdése. Na ha ez megvan akkor nagy királyság. De ha csak a bunker van meg...hát.

Gondolj bele, hogy nalunk meg csak kb. 10-15 eve megy estenkent a mediaban a panikkeltes, naluk meg majd 60 eve. A hideghaboru elmult, az oroszok helyett, most ha epp nincs vilagvege, akkor az arabokat demonizaljak.

Her Laca
Ezt próbálnánk eladni itthon😊)

Ezek vagy tudnak valamit ,vagy jó a reklámja ennek az iparágnak ,mert szinte nemzeti sport ilyeneket építeni náluk😊

Her Laca
Különben az a jó amit megszoksz. Ott van Mr X az ezt a ráhajolósat favorizálja ,mégpedig elég hatékonyan😊 Mondjuk neki nincs TR az látszik a videókból.Tõled függ neked mi a kényelmes és jó.

VO101Tom
Írta, hogy kevesen voltak a szerveren, és mindig vele futott össze 😊

www.pumaszallas.hu

szerintem nem, csak Pogi a peldakepe 😊

Oke, koszi. ez ilyen il-2 sturmovik beidegzodes nalam, akkoriba nem volt Tir nekem, es akkor raszoktam a a "rahajolas a revire" nezetre, de ne nem full zoomba mar akkor se.

Her Laca
Különben lehet ,hogy a gyerek pikkel Pogira😊Nagyon el van foglalva vele:XD

Her Laca
Sose használtam. Nem természetes,így nekem nem kell.Tom jól mondja amúgy ,úgy használd.

a zoomot nem hasznalom, altalaban a legtavolabbi nezetet valasztom celzaskor is, csak a Lean to gunsight viewrol szerettem volna tudni a velemenyeteket.

VO101Tom
NE váltogasd se a nézetet, se a zoomot lövéshez. Dogfight közben megszoksz egy távolságot, egy méretet, mozgást (ellefélé), a legrosszabb amit tehetsz, hogy pont a lövésnél váltasz egy tök idegen nézetre, zoomra. 2-300 méterrõl is tök jól láthatók a gépek a legszélesebb nézetben is, odateszed a revit ahova kell, aztán lõsz. Olyan pontosság, amihez a totál zoom kell, olyan pontosan a géppuska sem lõ. Fölösleges.

A zoom jó a felderítéshez, és azonosításhoz. Lövéshez nem.

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Ja, azt már írtam neki a másik videónál.
De kezdi visszafogni a gyerek, már kicsit megszeppent (kapott most rendesen savat, nem csak tõlem persze) 😊

www.pumaszallas.hu