IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • lala42
    Nos nem tudom hány éves vagy, de akkor ez egy telóba került. Semmi másba. Most? Tudod hogy, hogy megy ez? Én már éltem és dolgoztam abban a korban. Ismertem sok olyan embert, párttitkár,TSZ-elnök,tanácselnök, stb. És elmondhatom, hogy nem nyúltak bele olyan mélyen a közösbe, mint most a vezetőitek (én nem szavaztam egyikra sem, tehát ergó nem az enyém :-) )a magántulajdonunkba. Hidd el nem volt az a kor olyan, mint amilyennek most beállítják. Akkor is voltak gazemberek, de mára szentek lettek. A mai vezetők közülük kerültek ki. Vonjatok pl. Kádár-Orgován vagyona közé párhuzamot. Mi is a mérleg? Sok öreg nem kommunista elmondta, hogy mi folyt pl.'56-ban. Megérne egy litániát. Én pl böszke lennék ha olyan rokonom volna, mint Neked. Mert az Ő nevét még most is ismerik, ellenben sok más magát fontosnak tartó személlyel szemben.
    1 pl. Kolombuszt, ill. a kérését ( hajót kért igaza bizonyitására) amikor az egyház elutasítja, az egyik egyházi személy-tudós azt mondja a máriknak, hogy lehet,hogy a mi nevünkre senki nem fog emlékezni, de az övét századok mulva is ismerni fogják. Úgy-hogy légy Te csak büszke, hogy ki is volt a rokonod és ne szégyelld.