IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Szepy2884
    Mikori felvétel ez mai? De szép idő van a filmen Bezzeg itt Miskolcon tegnap esett, ma meg kisütött ugyan, de csak 2 iskolakört tudtam menni, mert ha már 0-át mutatott a varió már annak is örült az ember Viszont egy modell vitorlás gépnek sikerült a frászt hozni a rám. A második iskolakörömben a hosszú falon jöttem vissza, de annyira megsüllyedtem, hogy kénytelen voltam szűkíteni a start felé. Igen ám, de ezzel a szűkítéssel épp kereszteztem a reptér melletti placcot, ahol a modellezők reptetnek. 150 méteren szintben egy vitorlázó modell hatolt felém a semmiből előbukkanva. Megijedni sem volt időm, csak marhára meglepett. Hirtelen azt hittem, hogy valódi. A másodperc tört része alatt raktam össze fejben, hogy nem lehet valódi, mert csak egy Góbét hoztunk ki, abban is épp én ülök. Se az IS, sem a Piratok, de még a Jantar sem lett kivéve. És minden bizonnyal beléptem a modellek légterébe. Vagy 20 méterre lehetett tőlem, amikor egy éles fordulóval kitértem az útjából.