IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Szepy2884 #67618 Nekem csak németországról meg a vele szomszédos országokról van tapasztalatom. A német csajok átlagosak vagy csúnyák. Aki ott jól néz ki, az vagy lengyel, vagy török, de ha egy német csaj szép, akkor az nagyon szép. A szép csajok itt élnek Magyarországban, Felvidéken, Lengyelországban, Ukrajnában meg a ruszkiknál.
Apró ruszkik! Én nekem csak negatív előítéletem volt az oroszokról, ezért kellemes meglepetés volt, hogy az orosz és ukrán csajok milyen csinosak. Ennek két oka van. Nincs kocsijuk, a tömegközlekedés túlzsúfoltak ezért rengeteget gyalogolnak (távolság pedig van bőven a városokban) a gyorskajáldákat pedig nem tudják megfizetni. Még mindig alacsony ott az életszínvonal. Óriási a társadalmi szakadék. A középosztály alig létezik és a magyar viszonylathoz képest is kifejezetten csórónak számítanak. Akinek meg van pénze, annak sok van. Moszkvában 2 féle autó van: a lada és a luxus terepjárók. A terepjáró nagyon praktikus, mert a jobb minőségű utak csak a nagyvárosokban vannak és azok is jellemzően sugár utak akár 6-8 sávosak is (mert eredetileg a tankoknak építették őket) ami meg nem fő út, az katasztrófa.
Az orosz férfiak amúgy nagyon vendégszeretőek, de szerintem kifejezetten ellenszenves fejük van. Túl kerek a fejük és túl közel ülnek a szemeik. Ez amolyan szláv vonás, a nők feje is szélesebb cseppet a járom csontnál és halántéknál. Ha isznak, akkor mulatnak, és ők nem sírós részegek mint mi magyarok, hanem agresszívak.