IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Fürtös #67552 Hát én max az F1 völgyről írhatok,én Londonnak a közelébe nem nagyon megyek csak ha reülök valahová vagy nagyritkán bulizni...
Gondolkodtam már rajta,hogy megírom a sztorimat a határátkelőnek,mert az én történetem eléggé kalandos és talán érdekes.Ha majd elkészül a mű,itt adom közre először
De röviden pár dolog,amit a Luton, Milton Keynes ,Bedford környékén tapasztaltam: A pakisztániak rettenetesen összetartanak,ők uralják lassan angliát,nem nagyon szeretik őket de az idősebb generációt annyira belenevelték a toleranciába,hogy nem nagyon hangoztatják.
A fiatalabbak már igen,sok a nyilt konfliktus is köztük,volt egy nagyon fiatal tanuló srác egy ideig mellettem,mesélt érdekes dolgokat.
Mindezeket úgy ,hogy ezeken a helyeken a közbiztonság azért elég jó.
Kivéve Lutont,ott rendszeresek voltak a lövöldözések és a késelések éjjelente, jellemzően Paki vs fekete vs török vonalon. Fehér ember nem nagyon gengszterkedik erreflé. A problémás fehérek itt a white trash néven ismert segélyen élő,egész nap piázó meg füvező emberkék,ők adják a klasszikus piti bűnöző/lehúzós réteget.
Én különös helyzetben vagyok,mert a melóm miatt gyakorlatilag a középosztályból kikerülő népek forognak körülöttem.
(azért az elején voltak érdekességek a pakisztáni taxi garázsról tudnék mesélni ami az első melóm volt itt kint
)
Ezek az emberek egy kicsit tartózkodóak,de ha látják ,hogy jó vagy valamiben vagy igyekszel akkor azt nagyon elismerik.
Itt általánosságában a munkamorál olyan mint amire otthon azt mondanánk,hogy munkakerülő,mindenki csak a nagyon minimumot csinálja azt is szarul. Itt nem szokás kirugni embereket ha már benn vagy akkor ha csak nem csinálsz nagy baromságot akkor bent is maradsz, én dolgoztam együtt 2 emberrel írd és mond a másfél év alatt nem láttam őket konkrétan dolgozni
De ez jellemzően a középréteg,arra viszont lassan ők is rájönnek,hogy a bevándorlók nélkül pont meghalnának egy héten belül...
Na egyelőre ennyi ha van igény akkor még írhatok:D