IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Fürtös
    Hát én max az F1 völgyről írhatok,én Londonnak a közelébe nem nagyon megyek csak ha reülök valahová vagy nagyritkán bulizni...
    Gondolkodtam már rajta,hogy megírom a sztorimat a határátkelőnek,mert az én történetem eléggé kalandos és talán érdekes.Ha majd elkészül a mű,itt adom közre először

De röviden pár dolog,amit a Luton, Milton Keynes ,Bedford környékén tapasztaltam: A pakisztániak rettenetesen összetartanak,ők uralják lassan angliát,nem nagyon szeretik őket de az idősebb generációt annyira belenevelték a toleranciába,hogy nem nagyon hangoztatják.
    A fiatalabbak már igen,sok a nyilt konfliktus is köztük,volt egy nagyon fiatal tanuló srác egy ideig mellettem,mesélt érdekes dolgokat.
    Mindezeket úgy ,hogy ezeken a helyeken a közbiztonság azért elég jó.
    Kivéve Lutont,ott rendszeresek voltak a lövöldözések és a késelések éjjelente, jellemzően Paki vs fekete vs török vonalon. Fehér ember nem nagyon gengszterkedik erreflé. A problémás fehérek itt a white trash néven ismert segélyen élő,egész nap piázó meg füvező emberkék,ők adják a klasszikus piti bűnöző/lehúzós réteget.

Én különös helyzetben vagyok,mert a melóm miatt gyakorlatilag a középosztályból kikerülő népek forognak körülöttem.

(azért az elején voltak érdekességek a pakisztáni taxi garázsról tudnék mesélni ami az első melóm volt itt kint)

Ezek az emberek egy kicsit tartózkodóak,de ha látják ,hogy jó vagy valamiben vagy igyekszel akkor azt nagyon elismerik.
    Itt általánosságában a munkamorál olyan mint amire otthon azt mondanánk,hogy munkakerülő,mindenki csak a nagyon minimumot csinálja azt is szarul. Itt nem szokás kirugni embereket ha már benn vagy akkor ha csak nem csinálsz nagy baromságot akkor bent is maradsz, én dolgoztam együtt 2 emberrel írd és mond a másfél év alatt nem láttam őket konkrétan dolgozni

De ez jellemzően a középréteg,arra viszont lassan ők is rájönnek,hogy a bevándorlók nélkül pont meghalnának egy héten belül...

Na egyelőre ennyi ha van igény akkor még írhatok:D