IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Sanyo
    Észak Karolinában éltem fél évet, 13 éve. Azóta sok minden változhatott, de a feketéket nem nagyon szerették. Nekem úgy tűnt, hogy a mexikóiakkal nem volt különösebb gondjuk, talán azért mert azok is sokat dolgoztak, mint mi.

A politikusokról ugyanúgy megvolt a véleményük, mint mindenhol máshol, kb. akkor választották meg Bokor Gyurit elnöknek, könnyesre röhögték magukat a bugyuta vicceken. :)

Akinél laktunk az két munkahelyen dolgozott, hogy fenn tudja magát tartani. Szépen bejártuk Goldsborót, később mondták hogy melyik utcákba ne menjünk éjjel, de nappal nem volt semmi gond. A Walmart parkolóban próbált lehúzni egy csoki (elfogyott a benzinje és kéne pár dolcsi), úgy tettem mint aki nem érti, sorry és el.

Azt is el kell mondanom, hogy a Greyhound busztársaságnál iszonyat sok fekete dolgozott akkor, a sofőrök között volt fehér is. Akik nekünk segítettek eligazodni, tájékozódni és pakolni, a feketék voltak. Pozitívan álltam mindenkihez és ezt értékelték is. Aki ott velem kicseszett az a másik magyar, így ha bárhol is vagyok külföldön, igyekszem elkerülni a legközelebbi magyart. Nagy ívben.