IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Szepy2884
    Én sem akarok belemenni jobban, de a kérdésedre szívesen válaszolok. Mint mondtam, nem műszaki, orvosi vagy ügyvédi diplomát szerzett, hanem külkereskedelmit. És ez még azzal is járt, hogy a diploma egyenértékű volt a felsőfokú nyelvviszgával is. Magyarán nem volt külön dokomuntum mint pl az én 1 szál angol közép C-m.

De hogy tényleg a kérdésedre válaszoljak. 60-as 70-es 80-as években aki nyelvet tudott, az potenciális jelölt volt a párt számára. Direkt nem akarom kijelenteni, hogy a külker egyben ügynök képzés volt, de sokkal nagyobb esélyt nyújtott kikerülni a vasfüggöny mögül mint bármely más ember számára abban a korban. És aki hajlandó hangulat jelentéseket írni külkeri kapcsolatairól az már csak egy lépés választja el a belföldi jelentéstől is. Embere válogatja persze...