IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • lala42
    Szerinted ez ma másképp megy? Nem. Csak ma D.Sintérnek áll a zászló. Nem kell ebből a volt beszervezésekből nagyobb ügyeket csinálni. Szerintem az az ember aljasabb volt anno az átkosban, aki a szomszédját jelentette fel név nélkül, minden kis piti (vélt, vayg valós)ügyekért. Tudom, mert benne éltem. Nem is tudod elképzelni, hogy mennyxi ilyen kis lófasz ügyek voltak.
    Ma olvastam egy lapban, hogy Boross Péter nyilatkozik. Az újságíró megjegyzése, hogy mennyi viszontagságot élt meg, mármint B.P. Nos csak annyit, hogy amikor börtönben volt, az nem igazán politikai büncselekmény, ha az ember sikkaszt. Vagy tévedek? Ezzel akarta gyengíteni az átkost? :-)
    Lófaszt! Saját zsebre játszott csak lebukott.
    Szerintem a Nógrádi is csak egy átlag ember volt, mint bárki más. És ha valóban beszerveztrék, az sem elképzelhetetlen - mellékesen becsülni is tudom - ha az akkori korban meggyőződésből tette, amit tett. Sokan nem éltetetk még abban az átkosban, vagy fiatalok voltataok hozzá, de sajna nem minden úgy zajlott, mint emit most előadnak. Nem volt rózsás, de ettől ami most van sok minden jobb volt.
    Nem hinném, hogy ez az áldemokrácia, ami most van jobb. Sőt olyan min demokrácia nincs is. Mindig van egy vezető réteg, aki a hatalmat gyakorolja és minden ezközt bevet annak megtartásáért. Így volt ez az idők folyamán mindig is. Menj el az origo rovatára és látod, hogy "ez a cikk nem kommentelhető". Vagy törlik a hozzászólásodat, minden egyes lapon moderátorok ülnek. Törölnek ami nem tetszik, vagy nem illdomos a számukra, vagy a fentartóik számára. ( lehet ennek is ez lesz a sorsa :-) )
    Nem tudod, hogy a bomba, pokolgép, stb. szavak hol, mit váltanak ki egyes emberekből, szervezetekből.
    Véleményem szerint Nógrádi is tette amit sok tízezer ember tatt akkor, korábban és most is.