IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Sidewinder
    Sanyo ott a közel keleten demokratikus vezetőt te nem igazán fogsz találni. Az USA által támogatott vezérek például a szaudi uralkodó,bahreini uralkodó sem nevezhető szerintem a demokrácia barátjának azok után,hogy Szaud-Arábiában tavaly csak boszorkányságért(!)
    12 embert ítélt lefejezés általi halálra a "független" szaudi bíróság. Persze volt rengeteg egyéb kivégzés is. Bahreinben szintén volt népfelkelés,2-szer is elmaradt miatta a Formula-1-es futam és a bahreini kormányerők annyira demokratikusan léptek fel,hogy a már ott tartózkodó Charles Pic jelenlegi F1-es,akkor még GP-2-es versenyző és a nevelőapja,Illés Tamás műrepülő pilóta is majdnem golyót kapott. Harckocsi fedélzeti géppuskából lőttek mindenkire aki csak mozgott. Ők haza szerettek volna jönni,mert Bernie papa végig lebegtette,hogy lesz e futam,vagy nem. Csak az utolsó pillanatban fújta le,amikor ők már ott voltak. Majdnem ott is maradtak...
    Az,hogy a bahreini hadereg civileket lőtt abból lett egy kis ejnye-bejnye,de semmi több,mert az USA 6. flottának kell a hely és akkor rögtön nem akkora demokraták. Többször is fellázadtak a bahreiniek,végül az USA azt is elnézte az uralkodónak,hogy a szaudi hadsereget hívatta be éles tűzparanccsal az országba leverni a tüntetőket.