IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Én elég sokat pályáztam az utóbbi években ,nem csak itthon,de nekem pont az a tűnt fel,hogy pl a mostani 1.4 es el is teljesen korrektül tudok pályán haladni,lévén egyre szigorúbbak a retorziók és a legtöbben betartják a korlátokat. 130 -140 et ez is elmegy vígan (igaz előzni nem állok neki :XD) . Bár 130 -140 nél már szippant rendesen ,a horvátokat 7.2 vel jártam meg ,igaz klímáztam végig. 140 fölött meg 9-10 lityi és visít mint a tengerimalac:)Szóval a fene se tudja . Városba meg hótmindegy mivel mászkál az ember,főleg BP en. Most akarom lecserélni a vasat ,voltak ötleteim (mertem nagyot álmodni) de aztán mégis úgy döntöttem maradok a 90-120 paci mellett ,az untig elég nekem. 1.4-1.6 . Turbó nem kell.
    Pediglen majdnem megvettem egy jó kis 2.0 D Mondeót ,aztán mégse. Nem akarok én problemát magamnak.