IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
sakkay #67103 Ide is berakom, pedig tudom mi jön ezután
, de mások okulására megteszem.
Igen megmondtátok.
"Mindig is AMD párti voltam. Ok az intel erősebb, de ugyanannyi pénzért az AMD jobban teljesít.
Ez talán még most is igaz-csak sajnos a most vett AMD 6300 6 magos 3500Mhz :D (4500!!!Mhz-ra van húzva stabilan) procimat sikerült tesztelnem-mivel én állítottam össze és telepítettem a haverom gépét ami intel(i5)-szóval sikerült összehasonlítani a két gépet. A videókarim erősebb 20%-al....Gtx580, az övé gtx 660 oc. De gyerekek a Rise of flight nevű szimben-kb 30-40% jobb az fps miközben a videókarija gyengébb, a shogunban pedig a legjobb grafikai teszten nekem 51 pont, neki 55. Alacsonyabb felbontáson és dx9-en pedig nekem71, neki 119. No comment.... Persze lehet a Róma kihasználja a több magot, de nem hinném.
Szóval ős AMD-s ként mondom, a Rómáhozés a szimekhez(hacsak nem lesz drasztikus változás) intel kell.