IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • sakkay
    Ide is berakom, pedig tudom mi jön ezután, de mások okulására megteszem.
    Igen megmondtátok.
    "Mindig is AMD párti voltam. Ok az intel erősebb, de ugyanannyi pénzért az AMD jobban teljesít.
    Ez talán még most is igaz-csak sajnos a most vett AMD 6300 6 magos 3500Mhz :D (4500!!!Mhz-ra van húzva stabilan) procimat sikerült tesztelnem-mivel én állítottam össze és telepítettem a haverom gépét ami intel(i5)-szóval sikerült összehasonlítani a két gépet. A videókarim erősebb 20%-al....Gtx580, az övé gtx 660 oc. De gyerekek a Rise of flight nevű szimben-kb 30-40% jobb az fps miközben a videókarija gyengébb, a shogunban pedig a legjobb grafikai teszten nekem 51 pont, neki 55. Alacsonyabb felbontáson és dx9-en pedig nekem71, neki 119. No comment.... Persze lehet a Róma kihasználja a több magot, de nem hinném.
    Szóval ős AMD-s ként mondom, a Rómáhozés a szimekhez(hacsak nem lesz drasztikus változás) intel kell.