IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ne lõdd le a poénomat! 😄 Ha megfeszülsz sem lehet CCC alól élsimítást tenni rá, hidd el nekem... 😊

www.smart-bus.hu

Svenhassel
Nekem Ati driverbõl nem mûködik, de a játékon belül mintha láttam volna változást amikor bekapcsoltam a 4x-est.

Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.

Her Laca
Én megnéztem most .
EMBEREK! ki mondja ,hogy nem mûködik az élsimítás a játékból? Csak ott állítottam be 2x,4x,8x ost akármit és tökéletesen mûködik. <#fejvakaras>

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
No Solt újabb összeesküvés elméletet gyártott😊 Aszongya ha átnevezi a launcher exe-t akkor rá tudja erõltetni az élsimit driverbõl ATI val.
Kinek van radeonja aki meg tudja nézni,hogy ha nem nyúl hozzá az exe hez akkor lehet e élsimit adni. Szerintem driveres gond inkább .

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Nohab
Ahham. Most kapom az infót a fülemre.
Sanyo
Az csak egy részben elkészült modell, már láttam korábban is, de nagyon kevés az érdemleges infó.

www.pcpilot.hu

Nohab
De ebben nincs benne a G2-es pilótafülkéje. Feró Flex linkjében pedig már igen. A Lagg képei alatt.
Sanyo
Régebbi képek.

www.pcpilot.hu

Her Laca
Milyen folytatásról? Nincs folytatás úgy tudjuk😊

Képek "folyatásról".
Nesu

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

<#wink>

www.smart-bus.hu

Nohab
Pont most találtam meg, de köszi még egyszer. 😊
Solt76

www.smart-bus.hu

Nohab
A csatornádat milyen néven találom meg? Nevedre és a nickedre rákeresve egész más jött ki.
Nincs mit Uram! 😊 Nekem kedvencek közt van... 😊 ( a másik kettõ is, ha nem találnád )

www.smart-bus.hu

Nohab
Köszi! 😊

www.smart-bus.hu

Nohab
Be tudnátok linkelni azt a videót, amikor Tom elmagyarázza a 109-es beindítását?
mijki
Ezt a videót láttátok már?

Aces over Europe weboldal

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

még hogy a messer nem emelkedik elég jól 😊

A héten annyi szó esett a Mig-ekrõl, így akkor most ez jöjjön a kávé mellé.
1.
2.
3.
4.
5.
En meg itt szarakodok a Kerbal Space Program game-mel, mikor az urkutatas a Clodban is lehetseges( ha jol latom egy kis steam kliens hiba segitseggel) 😊

Out of Space?
Itt mar zero gravitacio van?

Nohab

dll-t nem kellett eddig másolgatni. Talán kezd elölrõl az egészet. Az elsõ patch a 4.08, amit fel kell tenned.
Her Laca
Ide megyünk most háborúba

i robot
Vannak bombázó pilóták is?

VO101Tom
Az biztos, hogy ha 5% vagy 95% -nál lép ki, az telepítési hiba. Nincs köze a videokártyához. A gyári 1946 dvd 4.07m változat, erre kell sorrendben feltenni a patcheket:

pumaszallas.hu/gyik-il2verziok

Én dll másolgatásról csak a feltört változatoknál tudtam, de hogy õszinte legyek fogalmam sincs, hogy az az 1946-nál kell-e. Az a legtisztább, ha felteszed dvd-rõl (akkor elvileg feltörni sem kell ugye), elindítod, megnézed a verziószámot, és onnantól elkezded peccselni. A pumaszállásos GYIK-nél vannak linkek a patchekhez.

www.pumaszallas.hu

Szia Tom!
Gyári telepítõlemezrõl telepítem,sorrendben.
5%-nál ugrik ki.
4.07-rõl indul,a gyári lemezen a 4.08 is rajta van.
Régesrégen találtam egy leírást,valami dll,vagy ini fájlt kellett a korábbi verzióból átmásolni.És onnantól ment 4.10-tõl is.
Régi gép,a videókártyával függ össze..
Régen volt sajna.Csak offline repkedek,nincs online..
Her Laca
Csak szólok ,hogy van új driver NV nél. Már ha érdekel valakit.

VO101Tom
Hello. Ha 5% vagy 95% -nál áll meg, az biztosan telepítési hiba (patchek jó sorrendben, jó változatok lettek feltéve? MOD-okkal nincs kavarás?). Csak nulláról újratelepítve fog mûködni.

www.pumaszallas.hu

Sziasztok!
Légyszi segítsetek..
Erõsen amatõr vagyok és a segítségeteket kérném.Az 1946-ot újra kellett telepítenem az õsrégi gépemen..
A 4.10-es patch telepítése után nem indul a progi(5% töltés után kilép..)
Radeon 9550 videólártyám van.Nem vagyok pc guru.
Köszi,Gábor
-y, +j

Az a bay, hogy behalt a paypal-om(egész pontosan feltörték az acc.-omat), így többnyire dvd-s változatot keresek. Minden esetre köszönöm az infót.

Papa01
Szia!

A Steam-en, még szûk 40 percig 6,49€-ért meg tudod venni. Az alapár 9,99€.

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Sziasztok!

Bocsánat az alkalmatlankodásért, csak a felõl érdeklõdnék, hogy nincs-e valakinek elfekvõben, megunt egy eladó CloD-ja. A többit majd priviben.
Köszönöm a segítséget!

Jok ezek a sziluett abrak, az atagon derul ki hogy nem is olyan egyszeru felismerni az ellenseget 5-600 meterrol se, foleg ha egy magasan repulsz mogotte, engem is szedett mar le barati gep, es en is lottem mar baratra sajnos, sok gyakorlas kell hozza.(persze felurol mar jol felismerheto a spit szarnyanak korvonala)

Itt megvan doc-ban is.

koszi szepen! csak most tanulgatom a skinezest, kulon koszonet Tomnak ezert a csomagert, nagy segitseg, mindekinek ajanlom aki szertne skineket kesziteni.

Willenbrock
Ki volt lapítva gondolom 😊 Mikor a Hawker Fury-t adták,a Tescoban az mind palacsinta volt,nyilván egy darabot sem tudtak úgy eladni belõle 😄

V43 1105
A német variáns tetszik, pofás .. ! <#eljen>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

bocs, a makuka75 az majonur akart lenni, csak nem vettem eszre, hogy az alberlotarsam kozben bejelentkezett az en gepemen.

Idokozben elkeszult 2 uj skin:

a nemet skin egy regebbi magyar skinem atdolgozasa
a magyar skin-hez pedig tulajdonkepp egy pisztrang fotobol meritettem otletet, mindketto fikcio, csak gyakorlaskeppen keszultek

VO101Tom
Zárt is meg nem is.
Elvileg zárt, csak századok vehetnek rajta részt, de amikor regeltem, akkor nem a VO101 hanem MKHL néven csináltunk "századot", amibe elvileg minden magyar repülhet. Viszont csak olyan pilóták vannak a csapatban, akikkel vagy régóta ismerjük egymást, vagy már repültünk párszor ATAG-on, Repkán vagy saját szerveren. Ott ismerkedni, meg összeszokni nem lehet, minden angol (mind a 40-50!) egy TS-en van (ahogy a német oldal is), szigorú tervet kell tartani repülésnél, és fontos, hogy ne azzal legyen elfoglalva az ember, hoyg keresi a társait, meg egyáltalán azt, hogy hol van a téképen.

Ami persze nem jelenti azt, hogy új emberek nem kerülhetnek be, bucsher vagy satya is nemrég csatlakozott a sowc MKHL csapathoz, szal nincs senki elõtt zárva, de elõtte más szervereken muszáj együtt, egy TS-en, egy csapatban repülni párat.

Egyébként nagyon jó móka, a Dec 9-i küldetés pl ez volt:
Külön feladatunk volt nekünk is, a JG27 JG26 és a JG4-nek is (ezek a nagy századok repülnek német oldalon). A századok külön csatin vannak, csak a század pk-k kommunikálnak egymással, adják a jelentéseket, vagy ha valaki bajban van.

www.pumaszallas.hu

Itt a konyv is, ha esetleg erdekel valakit. (mobipocket reader-t ajanlok hozza)

Így van, de azért a történetek valósak, még ha nem is tökéletes a fordítás.

A Toliver-Constable féle könyvbõl idéztél ugye? A magyr címe Erich Hartmann. Megismerem arról a szörnyû magyar fordításáról!😊 Sztormovik.😊
Ez egyik fejezet címe Hírnév és Pajzsok, a Ahírnév és kardok helyett.....
Én úgy tudom hogy az Il-10-es 1945-ben jelent meg a hadszíntéren, a 2.vh.-ban csak nagyon kis számban vett részt és a szerepe a háborúban is nagyon jelentéktelen volt, Koreában viszont az amcsi vadászok leszedtek közülük párat a vadászgépeik 12,7-es géppuskáikkal is.

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

Svenhassel
Ez valamiféle zárt esemény vagy hogy mûködik?

Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.

VO101Tom
A sowc topikba feltettem a skineket, akinek egyedi lesz, az egy másfél órával kezdés elõtt legyen fent, hogy legyen idõ letölteni!

www.pumaszallas.hu