IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.
EMBEREK! ki mondja ,hogy nem mûködik az élsimítás a játékból? Csak ott állítottam be 2x,4x,8x ost akármit és tökéletesen mûködik. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Kinek van radeonja aki meg tudja nézni,hogy ha nem nyúl hozzá az exe hez akkor lehet e élsimit adni. Szerintem driveres gond inkább .
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.pcpilot.hu
www.pcpilot.hu
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Itt mar zero gravitacio van?
pumaszallas.hu/gyik-il2verziok
Én dll másolgatásról csak a feltört változatoknál tudtam, de hogy õszinte legyek fogalmam sincs, hogy az az 1946-nál kell-e. Az a legtisztább, ha felteszed dvd-rõl (akkor elvileg feltörni sem kell ugye), elindítod, megnézed a verziószámot, és onnantól elkezded peccselni. A pumaszállásos GYIK-nél vannak linkek a patchekhez.
www.pumaszallas.hu
Gyári telepítõlemezrõl telepítem,sorrendben.
5%-nál ugrik ki.
4.07-rõl indul,a gyári lemezen a 4.08 is rajta van.
Régesrégen találtam egy leírást,valami dll,vagy ini fájlt kellett a korábbi verzióból átmásolni.És onnantól ment 4.10-tõl is.
Régi gép,a videókártyával függ össze..
Régen volt sajna.Csak offline repkedek,nincs online..
www.pumaszallas.hu
Légyszi segítsetek..
Erõsen amatõr vagyok és a segítségeteket kérném.Az 1946-ot újra kellett telepítenem az õsrégi gépemen..
A 4.10-es patch telepítése után nem indul a progi(5% töltés után kilép..)
Radeon 9550 videólártyám van.Nem vagyok pc guru.
Köszi,Gábor
A Steam-en, még szûk 40 percig 6,49€-ért meg tudod venni. Az alapár 9,99€.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Bocsánat az alkalmatlankodásért, csak a felõl érdeklõdnék, hogy nincs-e valakinek elfekvõben, megunt egy eladó CloD-ja. A többit majd priviben.
Köszönöm a segítséget!
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
a nemet skin egy regebbi magyar skinem atdolgozasa
a magyar skin-hez pedig tulajdonkepp egy pisztrang fotobol meritettem otletet, mindketto fikcio, csak gyakorlaskeppen keszultek
Elvileg zárt, csak századok vehetnek rajta részt, de amikor regeltem, akkor nem a VO101 hanem MKHL néven csináltunk "századot", amibe elvileg minden magyar repülhet. Viszont csak olyan pilóták vannak a csapatban, akikkel vagy régóta ismerjük egymást, vagy már repültünk párszor ATAG-on, Repkán vagy saját szerveren. Ott ismerkedni, meg összeszokni nem lehet, minden angol (mind a 40-50!) egy TS-en van (ahogy a német oldal is), szigorú tervet kell tartani repülésnél, és fontos, hogy ne azzal legyen elfoglalva az ember, hoyg keresi a társait, meg egyáltalán azt, hogy hol van a téképen.
Ami persze nem jelenti azt, hogy új emberek nem kerülhetnek be, bucsher vagy satya is nemrég csatlakozott a sowc MKHL csapathoz, szal nincs senki elõtt zárva, de elõtte más szervereken muszáj együtt, egy TS-en, egy csapatban repülni párat.
Egyébként nagyon jó móka, a Dec 9-i küldetés pl ez volt:
Külön feladatunk volt nekünk is, a JG27 JG26 és a JG4-nek is (ezek a nagy századok repülnek német oldalon). A századok külön csatin vannak, csak a század pk-k kommunikálnak egymással, adják a jelentéseket, vagy ha valaki bajban van.

www.pumaszallas.hu

Ez egyik fejezet címe Hírnév és Pajzsok, a Ahírnév és kardok helyett.....
Én úgy tudom hogy az Il-10-es 1945-ben jelent meg a hadszíntéren, a 2.vh.-ban csak nagyon kis számban vett részt és a szerepe a háborúban is nagyon jelentéktelen volt, Koreában viszont az amcsi vadászok leszedtek közülük párat a vadászgépeik 12,7-es géppuskáikkal is.
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.