IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Glo
    Gondoltam átlesek :)

3 játék mód van Laca:

Árkád: Vérpistiknek (nincs fülke, elétartás jelző, nagy gombócban kocsmai bunyó kb, egerezés)
    Historical Battle (HB): Itt sincs fülke, de a gépek már reálisabban repülnek, viszont van rásegítés a gép részéről h ne álljon bele mindenki a földbe. Egérrel is nyomják sokan.

Full Real Battle (FRB): Na itt van fülke, csak Joy-al irányítható (egérrel kb felszállni se lehet), majdnem mindenki fejmozgáskövetővel tolja. Ez áll közel az il2-höz: egy gomb az indítás, aztán trimmelgetsz és felszállsz, emelkedsz, lesed a ontaktokat, és lődözöl az enemy-re akiket persze nem jelölnek ikonok (csak a sajátokat 1km-ről). Én az utóbbi időben ezzel mentem, és megközelíti az il2-s élményt. Persze nem egy CLoD, de nem is annak a szakközönségnek írták :)