IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Eddig egy szimulátorban láttam ezt qrvajól lemodellezni, az Aerofly FS-ben. Sajnos ott viszont az FM többi részén lehetett nagyon érezni, hogy egy RC model szimulátor az alapja, a gépek mozgása nagyon "RC gépes" volt. Itt egy video, 45 másodperctõl látni:
www.pumaszallas.hu

A sirályok tudvalevõleg sohasem hibáznak, sohasem esnek át. Szégyen és gyalázat egy sirályra, ha átesik
A légcsavarszél nincs korrektül modellezve... Remek. Alacsony sebességnél pedig biztosan nem elhanyagolható.
Azért, ha vkinek megy a dolog, megnézném.
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Pokriskin könyvében leírta még azt is, hogy a fronton levõ gépekbõl ( Mig3 ) egy idõben a négy géppuskából kettõt ki kellett szerelni és a hátországba visszaküldeni, mert az új gépekbe nem volt elegendõ beépíthetõ fegyverzetük.
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

nem jó ötlet az olajba benyát tölteni 😊
Le kell engedni még meleg motornál az olajat s utána a vizet 😉
Én is próbáltam így,de sokszor belevert a prop a földbe,mert orrnehéz,így én 2.-2.3 közé lövöm a trimmet felszállásnál,az nagyjából semleges.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Ami a legszebb, hogy a gyakorlott emberek rögtön 2 kerékre húzzák a gépet. Sokszor a taxizást is így oldották meg, hogy lássanak elõre és ne kelljen kígyózni. Kis fékkel 2 kerékre áll aztán már "csak" egyensúlyozni kell vele. Vajon mikor lehet majd ezt szimulátorban is megcsinálni a messzerrel?
B.U.É.K. mindenkinek.
Csak nehogy ezt kapjátok.
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Még egyszer BUÉK!!!
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Jó, hogy mondtátok ezt az anthropomorphic control-t, elõször azt hittem, hogy rossz a gázkarom. Mert nem reagált, amikor a fékszárnyat állítgattam. Nem csodálkoztam volna, ha a joy-nak megártott a több mint egy éves kényszerpihenõ. Aztán beugrott ez az "egy szabad kéz szimulálás". Azt hittem ez is része a realistic-nak.
Egyébként most olvastam újra a "Pumák földön-égen"-t, és abban is van egy indítás. Az se sokkal lehetett több idõben, de egy szép hosszú bekezdés. :-)
És igen 😊 A mestert nem kritizáljuk :XD és nem akarunk okosabbak lenni nála😊
Fent kepeckedtem vagy 5K-n ,látom Dower elõtt alacsonyan libeg egy kontakt.
Lehatoltam vagy 700 al ,egy ovál szárnyú volt de mire utolértem kényszer szállt (biztos meglõtték már) így hagytam a fenébe. Keletnek emelkedtem ,elértem Manstont ,de éppen hogy 2K-n lehettem a légvédelem veszettûl baxogatott ,na mondom menjek csak békésebb ajerba. Kimentem a tenger felé ,kukkolok körbe hát egy ezressel felettem keletre egy kontakt erõsen tendál felém. Felé vetem az irányt elsuhanunk egymás mellet egy spit volt. Én követem a tekintetemmel miközben emelek és erõsen fohászkodtam,hogy csak ne legyen valami ravasz róka. Na a koma ahogy elmegy mellettem süllyedve berántja balba és lefele nyomva fordul veszettül. Akkor már vigyorogtam. Nem is foglalkoztam vele tovább ,szépen kapaszkodtam ,majd kis idõ múlva körülnéztem ,ott variált alattam úgy 8 órámba vagy ezeröttel lemaradva. Nem is értem ,hogy tudott bõ egy ezres magassági elõnyt így eldobni. A harmadik rácsapásnál (mert húzta derekasan mindig amint közelítettem) elkaptam a mociját ,ugrott is. Valami Jingjang nevû vagy ki volt ,amúgy ügyesnek látszik mert mindig sok lelövése van. Írtam is neki csupa jóindulatból ,hogy én nem ai bomber volnék😊 Nem reagált😊
No ennyit az év uccsó repülésérõl😊
Buék srácok.
Azt már nem tudja követni.
Ha több a sebessége így is akkor érdemes levinni talajig ,én spirálba szoktam letekerni ,általában ott nem tud meglõni és amint nullán vagyunk szépen elkezdek emelni. Az ziher ,hogy lemarad. Utána jön a papírforma.
Sõt,mintha a kacsmareknek a gépe még be se lett volna indítva,mikor rátolta a mester.😊
-gépindítás:3x megcsinálja egymásután,utána vágja,olyan egyszerû(sajnos,teszem hozzá,mert én ilyen kütyübuzi vagyok,simán megcsinálnám mindig az original procedurát,ha már klikkelhetõ cockpit)
-hûtõ:5k-ig 3/4,de sokszor el is felejtem utána
-fékszárny:nem foglalkozom vele,leszállásnál kiteszum fullra,és kész
-magasságmérõ:kb semmi jelentõsége a játékban(mármint a beállításának)
-taxi:kinézem a legtávolabbi fákat,és vollgáz,max sarkon fordítom a mûszert
Na most mielõtt valaki szétkap,tisztában vagyok vele,hogy ez reallife nem így ment,de játékban bõven jó.😊
Kivéve fullra megrakott bombázóval,ott azért már illik betartani ezeket a dolgokat.Ezért is becsülöm a jó bomber pilótákat,mert az nem olyan egyszerû,mint a faék a játékban sem.😊
Quick mission-ben kliválasztod a Cross country-t,majd utána bármilyen gépet ki tudsz választani.
A reptérrõl fogsz indulni járó motorral és angol felségjellel,pályairányban.
Talán nem..<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
esetleg meg annyit hozzafuznek, hogy mikor a yahoo email-rol jelentkeztem oda, nem kaptam visszaigazolast, a gmail-ra kaptam, de a spam elkapta.
Csak szolok, hogy ne lepodjetek meg, ha nem az inboxba kerul nalatok se