IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Ja, hogy ott? Félreértettél akkor, nekem nincs semmilyen hozzáférésem a BoS-os zárt topikokhoz, az a prémium edition amit most BlaxcSix-től kaptam, az tök ugynaz mint bárki másnak, aki fizet érte. Majd ősszel repülhetek vele. De ennyi, extra jogok nem járnak vele.
A Clod-os Team Fusion zárt topikjaihoz férek hozzá, de nyilvános helyeken persze nem beszélhetünk arról, hogy mi van ott. Nem is akarnám lelőni előre a poént, főleg hogy még rengeteg dolog WIP, nem biztos, hogy mindent úgy lehet majd csinálni, ahogy most elképzelik. De azt jó tudni, hogy a clod is fejlődik, és egyre több minden jön majd (lassan szivárognak át a SaS-os srácok is).
Hogy a BoS szórakoztató játék lesz-e, azt nem tudom. Valszeg igen, ahogy a régi il-2 is az a mai napig. De ugye a nagy kérdés az, hogy vajon lesz-e olyan jó szimulátor, hogy a ROF-ot, CloD-ot, régi il2-őt otthagyva, elsődlegesen ezzel repüljön az ember? Kiadáskor kiderül.
Még egy érdekesség, Laca ezt neked sem mondtam, IvanK kilépett a Team Fusionból, nagyon sok FM melót ő végzett, de írta, hogy kevés a szabadideje, és -mivel rákérdeztek- elárulta, hogy Luthiernek fog dolgozni rövidesen. Szept 1-én az is kiderül, hogy az ED mit tervez velük.