IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.pumaszallas.hu
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Ez mán szánalom:XD
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
www.pumaszallas.hu
Per Aspera Ad Inferi.
www.pumaszallas.hu
Az meg, hogy a clodot tartom jobbnak, nem jelenti azt, hogy máshoz hozzá sem nyúlok. Legalább jobban látom mit várjak a BoS-tól 😊
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Írtam én is nekik, hogy mi a répa van, de nagyívben tesznek rá.
1. Nem veszik.
2. Kifogyott a modell. ( A cseh/szlovák/lengyel kiadást nézve szinte megegyezik, lehet, hogy a maradék jött hozzánk ? )
3. Nem tudom, de azért elmehetnének a pitába, evvel a hozzáállással.
Tudsz arról valamit hogy miért hagyják abba? Mert nem hiszem hogy nem veszik. A a hülye munkagépeket megveszik akkor ezt is
Nem érdekelne valakit az a lehetõség, hogy a magyar kiadásból kimaradt példányokat közösen megrendeljük tõlük?
Remélem segít az elindulásban, ha valami nem egyértelmû akkor kérdezz nyugodtan .. <#wave>#wave>
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
De van itt olyan totyik hogy milyen gépet vegyek ,ott az arcok ráér idejükben összedobnak neked egy neked megfelelõ vasat ,lehet olcsóbban is ,lévén hobbi szinten ezt csinálják már évek óta.
Ez lenne az.
Segítséget szeretnék kérni tõletek !
Szóval 10év után sajnos a gépem meghalt , így hosszas tárgyalások árán meglett a döntés , új gépet kell venni !
No és itt vagyok bajban ! 160ezerért vennék ,csak nem tudom eldönteni melyiket vegyem ! :-S (bár pár barátom is segít , de érdekel a ti véleményetek is! )
Akkor az elsõ gép :
PC ASUS COOLER MASTER ELITE HD
INTEL CORE CORE I5-3470
S1155 ASUS B75(I3,I5,I7 support)
8192MB DUAL DDR3 RAM
1500GB SATA HDD
22xDUAL LAYER DVD ÍRÓ
NVIDIA GEFORCE GTX 650 2048MB DDR5 DVI/HDMI
8CH HD audio
10/100/1000 LAN 6DB USB 2.0+USB3.0
ez 149860FT-be kerül!
Másik gép amin gondolkozom :
COOLER MASTER I5 PC ELITE HD GAMER
INTEL I5-3550 3300/3700MHZ
GIGABYTE GA-B75M S1155
8192DDR DUAL CHANNEL RAM
22x DVD+/-RW DUAL LAYER DVD ÍRÓ
NVIDIA GEFORCE GTX650 2048 MB DDR5 DVI/HDMI
a többi egyezik az elsõ géppel
ennek az ára viszont 157225FT
no most melyiket ?
aztán elmentem egy szakboltba és azt mondta a srác hogy a videókártya túl gyenge (gtx 650) mert õ a Radeon HD 7770 1024MB DDR5 ajánlja +valamilyen Amd procit , de mondó hogy én intel+nv párti vagy szóval ezkilõve !
amúgy melyik kártya a jobb NV GEFORCE GTX 650 2048MB DDR5 VAGY NV GEFORCE GTX550TI 1024MB DDR5????????
Amúgy errõl az oldalrol néztem :
www.pcoutlet.hu/products/szamitogep.html
Remélem tudtok segíteni , és elõre is köszönöm !!! :-)
jah és még valami az általam felsorolt két gépen elfutnak ezek a játékok fullon?
-Clod
-Far Cry 3
-Bf3
-Rof
-Cryses2
-Assasen Creed 3
stb d
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Bocsánat elírtam, a saját 60798-as üzimre szerettem volna felhívni a figyelmet! :-)
Nem is láttam még ugyanazzal a sorszámmal két fórum üzenetet...
tüzet okádtam mint süsü
GOOBY, pls
Sógorom, meg elkezdett házilag sajtot készíteni. Tegnap kóstoltam õket, tényleg nagyon guszták lettek. Ja, és valódi tehén tejbõl, nem savóból, mint az akciós trappistát.
Egyébként meg irigyellek!
De hogy jön mindez a CloD kontra RoF flame-hez? <#nyes>#nyes>
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
most valami mas:
Csinaltam tegnap egy magyar skint:
ez a kep volt az otletado:
nem tudom miert, de nekem az atlatszo magyar jelzesek jobban tetszenek,mint a feher keresztesek, ezert csinaltam ilyenre.
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."