IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Már csak egy kis saját fõzésû pálinka kellene hozzá! :-)))

Egyébként meg irigyellek!

De hogy jön mindez a CloD kontra RoF flame-hez? <#nyes>
Nagy királyság történt, ugyanis ma délután készítettem elõször magamnak szalámit és kolbászt. Holnap viszem füstölni õket, az elõbb meg ettünk egy kis frissen készített sült kolbászt. Segítettek a gyerekek is, sõt a lányom a darálás után elõször készített egyedül muffint, úgyhogy még desszert is volt a vacsora végére.
Szevasztok,udvozlom a regieket es egyben az ujakat is ,en meg mindig az oreg IL-2-ot tolom,de azt is nagy ritkan itt nallunk e szep kibaszott orszagban meg mindig eromunek szamit a gep es meg most is sok penz , magat a jatekot a dobozost minap lattam az uzletben egy arban van szinte a Silent hunter 3-al, ez komoly inkabb azert irok ,,,kernek egy hatalmas offot, itt nallunk nem kapok segitseget ,a teli ajandekok kozt a gyermekeknek megvan a Catan a regi,most ujitott alapjatek tarsas jatek es v.fele kiegeszito Tengeri utazo,mindenhol ugy irjak hogy minim 3 jatszhatja,mi ketten jatszuk...most nem fogok meg egy gyermeket ereszteni,,dehat a nagy kerdes : miert? es igy ketten mi a kulombseg igy? Tudom benan hangzik e forumon de ez az igaz itt nallunk nem kozismert a jatek, mimdamellett hogy regi, s ha mar 43 eves fejjel neki ulok a gyerekkel jatszani legalabb tudok valamit tisztan vagy esetleg mit tudok meg hozzavenni.En koszonom ,es szep estet mindenkinek
Tudom, hogy most mindenki mással van elfoglalva, de a #60798-re esetleg valami tipp?
Nekem is ugy remlik, hogy mindig is mukodott az orrsegedszarny, csak talan az animacio nem volt pontos a utolso patch-ig, csak nem tudom jol emlekszem e. 😊

az egy repter jobboldalt, azert kicsit furi az atmenet, de egyebkent nem tul feltuno, csak ezen a kepen eleg hulyen nez ki az atmenet, mozgo kepen sokkal jobb.

V43 1105
Érdekesek a Clodban is ám ezek a felszínit borító textúrák .. <#vigyor5>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Her Laca
Számol én úgy tudom.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Udv! Az lenne a kerdesem hogy, a messernel az orrsegedszarnnyal szamol a flight model, vagy csak az animacio mukodik.

most valami mas:
Csinaltam tegnap egy magyar skint:

ez a kep volt az otletado:

nem tudom miert, de nekem az atlatszo magyar jelzesek jobban tetszenek,mint a feher keresztesek, ezert csinaltam ilyenre.

köszi
Na pá mindenkinek elhúztam melózni.

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Na jó nem titok a fiammal együtt raktuk bele ezt az idõt. Tobzossal.

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Her Laca
Beállításoknál a kezelõ felület alatt a nyelvet kiválaszthatod.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Kiválasztod a nyelvet, hogy magyar. Steam-beállítások-kezelõfelület. Ott a legördülõben a magyart válaszd. Steam restart és kész.

üdv. nektek mitöl magyar a steam?
Her Laca
Mán is se vagyok ifjonc meg néha dolgozom is (bár egyre kevésbé van kedvem hozzá) XD
De látom te sem aprózod el😊))

[/url][/img]

Her Laca
Jut eszembe😊 A Város ott úgy né ki (hogy stílusos maradjak) mint valamelyik Stalag 1-17 ig tábor😊)Mennyé mán😊))))

http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2012_12_28_zi0mkh0xtk.jpg

Csak azért, mert öreg vagyok és dolgozok is. XD

Her Laca
[/url][/img]

Bakker tisztára kockának érzem magam😊

Her Laca
Mert csak azt látod amit látni akarsz))
Én pedig ELFOGULT vagyok!!😊)) bevallottan!XD

Inkább úgy pontosítanék, hogy a normál emberi szemmel látható szint után bont. És azt is roppant finoman.

Én csak ízlelgetem õket, de én is így vagyok vele... mindkettõt nagyon szeretem... 😊

www.smart-bus.hu

Mindkettõt repülöm, mindkettõt szeretem<#alien><#alien>, hihetetlenül<#vigyor> nem vagyok elfogult..ezt Papa tudja talán a legjobban.

Lementem földközelbe, és jogos, tényleg pörgeti, viszont ezt, ha nem mondod, észre sem veszem! 😄 Én azt hittem arra a dither vegetation jelenségre gondol Tom, amikor ilyen lapok lesznek a fákból alacsonyan... szerencsére a mostani tapasszal ezt már kigyomlálták! 😊

www.smart-bus.hu

Továbbá a fákat alacsonyan PÖRGETI A rof, a clodban szebbek a városok, és igenis' lapítja õket kb 2km túl...<#banplz>

Van egy olyan, hogy fák távolsága...ha azt felhúzod ultrára 10 km van fa nagyítás alatt is...ne szivasuk' már egymást gyerekek.

De, ez konkrétan igaz... 😊 A linkelt képeken az épületek és a földi objektumok NEM(!) váltanak 2D-s modellre.

A fák váltanak, de azok sem olyan közelrõl mint nálad! Valami nincs ott jól beállítva...

Nálam a fák ÍGY NÉZNEK KI és egyáltalán nem pörögnek! A különálló fákon jól látható, hogy milyen messze vannak a 3D-s modellek, és csak a kép felsõ harmadában lesz az erdõbõl paca... ( a felhõk árnyékával ne keverd össze az erdõt )

Egy város pedig ÍGY NÉZ KI! 😊 Itt is lehet látni, hogy még jóval a városon túl is 3D-s modellbõl állnak a fák... ahol elmosódik, az már bõven a belefér kategória...😉

www.smart-bus.hu

VO101Tom
No, ez meg konkrétan nem igaz.
Nem pirosvonalazom be, de szerinted a kép bal szélén ott az erdõben nincs egyszerûsítés (mindent maxon van, alap játék, quick mission map)??? Rögtön már itt az elején. Ez téged nem zavar igaz? Ahogy a pörgõforgó fák sem. És ezen az öt tanyán kívül nincs a horizontig semmi más település? Mert én csak ötöt számolok (szárnyvégnél két épület, szárnyvég felé távolabb, szárnytõben, meg jobboldalt kettõ)...

Úgy egyébként nem nagy kunszt messzi LOD-dal flancolni, ha egyébként egy "város" így néz ki...

www.pumaszallas.hu

Én is szeressem ezt a vackot vazze! 😄 A volt csajomat is szerettem, de ettõl még fogazott... 😄D

www.smart-bus.hu

Her Laca
Igazság szerint nem érdekel minket az a hulladék játék.<#eplus2>
Mi mán csak ezt a vackot szeressük na.😊 Mesterem az akkor is csúf 3D modell ide vagy oda😊 Ragozhatod te azt akármeddig😊 Képes kifestõ fujj😊
A vízrõl meg nem is beszélek mert az maga az okádék😊

<#worship><#vigyor2>

www.smart-bus.hu

Tudom, és ez még akkor is így van, ha elbagatellizálod! 😊) Egyébként a RoF-ban ilyen 2000 méterrõl, és ilyen 6000(!) méterrõl... 😊

A képek annyira nem adják vissza, de nincs váltogatás, végig a 3D-s modell látszik... 😊 Aki nem hiszi, járjon utána... 😊

De természetesen elhiszem és meg is értem azt, akit ez nem zavar...

www.smart-bus.hu

Sanyo
Textúrahibás antenna. 😊

www.pcpilot.hu

Mi az a lógó nyalóka kinézetû rúd vagy mi a Dóra szárnya alatt?😊
Nem tudok rájönni.<#idiota>
acidrain
Csak azért, hogy ne felejtsétek el, hogy a 46 milyen. <#vigyor1>

A kötelék kifogástalan 😊

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Sanyo
Lángolna... 😊 Piros pont! 😄

www.pcpilot.hu

VO101Tom
Ok, mindegy.
Igazad van.

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Ne tetééézd <#vigyor>

www.pumaszallas.hu

acidrain

Ma már nincs kedvem konfigurálni a joyt, de hamarosan jelentkezek CloD átképzésre! <#finom>

Valami elméleti anyagot tud valaki mutatni (hûtõ-, olajhûtõ, légcsavarszög, stb. beállítások felszállásnál, útvonalrepülésnél, harcnál, leszállásnál, indítási procedúra, stb.)? Elõre is köszönöm!

Illetve melyik TS-en szoktatok lenni?

1/3_vszd_Tazar
Her Laca
Finoman megjegyezném,hogy a kis települések,városoknál nincs olyan mint amit mutattál. A nagy kiterjedésû városok ahol ez megfigyelhetõ de szerintem abszolút nem zavaró ,hisz 2-5 K ról pont nem a városok 3D modelljét nézem,ezerrõl meg mint amit betettem képet is látszik,hogy szinte belátható a dolog.
Az élsimit meg tedd rá driverbõl és lesz. Full HD ban amúgy sem látsz nagyon recét.Vagy az én képeimen szembetûnik?

VO101Tom
Jajj Savi ne viccelj, hát nézd meg, a gép farka mögött már a folyó innensõ oldalán is milyen elmosódott a város, sokkal jobbra emlékeztem, ez azért elég durva <#nyes>

www.pumaszallas.hu

Így van, bele is rondít, de ettõl még nem lesz fos! 😊)

Ha azt bejelölés nélkül valaki nem veszi észre, akkor EZEN már biztos látni fogja! 😊 Gyakorlatilag a gép orrával esik egybe az a vonal, ahogy a 3D-s objektumból egy 2D-s paca lesz... ez mekkora távolság lehet? Így képen is elég durva, de amikor ezt folyamatában látod, akkor még zavaróbb... És ami a fõ bajom, hogy ez maximum beállításon ilyen! Ha ez egy normal beállítás lenne akkor azt mondom, hogy így jártam... veszek erõsebb vga-t, ha zavar... 😊

A képek egyébként a Free flight - France küldetésnél készültek... próbáld ki, és akkor megérted mire gondolok... 😊

Amit linkeltél képet, azon baloldalon fent a fák között még mindig látszik egy 3D-s épület ami jóval nagyobb távolságra van attól, mint amit most mutattam például... 😊 És mindezt úgy, hogy a DCS egy DX9-s toldozott foltozott motor... 😊

www.smart-bus.hu

acidrain

VO101Tom
Te írtad, hogy te nem ilyenre emlékeztél, és hogy az orrod elõtt váltott LOD "eléggé beárnyékolja az összképet grafika terén", meg hogy "grafikájáról alkotott összképbe alaposan belerondít".

Ez pl:
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2012_12_27_tr3k0138m3.jpg

Ez neked a "belerondítós" kép. Amin ha be nem jelölöd lehet sokan nem is látnák a váltást. Ez, az orrod elõtt történik? Mekkora orrod van neked? 😊

Mutass már akkor egy olyat akár a ROF-ból pl, ami nem belerondítós kép (de azért város is legyen rajta, ne csak fû 😊. Vagy bármilyen másik szimulátorból. Tényleg kíváncsi vagyok, hogy mihez képest olyan borzalmas ez...

www.pumaszallas.hu