IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként meg irigyellek!
De hogy jön mindez a CloD kontra RoF flame-hez? <#nyes>#nyes>
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
most valami mas:
Csinaltam tegnap egy magyar skint:
ez a kep volt az otletado:
nem tudom miert, de nekem az atlatszo magyar jelzesek jobban tetszenek,mint a feher keresztesek, ezert csinaltam ilyenre.
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
De látom te sem aprózod el😊))

Csak azért, mert öreg vagyok és dolgozok is. XD
Bakker tisztára kockának érzem magam😊
Én pedig ELFOGULT vagyok!!😊)) bevallottan!XD
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
A fák váltanak, de azok sem olyan közelrõl mint nálad! Valami nincs ott jól beállítva...
Nálam a fák ÍGY NÉZNEK KI és egyáltalán nem pörögnek! A különálló fákon jól látható, hogy milyen messze vannak a 3D-s modellek, és csak a kép felsõ harmadában lesz az erdõbõl paca... ( a felhõk árnyékával ne keverd össze az erdõt )
Egy város pedig ÍGY NÉZ KI! 😊 Itt is lehet látni, hogy még jóval a városon túl is 3D-s modellbõl állnak a fák... ahol elmosódik, az már bõven a belefér kategória...😉
www.smart-bus.hu
Nem pirosvonalazom be, de szerinted a kép bal szélén ott az erdõben nincs egyszerûsítés (mindent maxon van, alap játék, quick mission map)??? Rögtön már itt az elején. Ez téged nem zavar igaz? Ahogy a pörgõforgó fák sem. És ezen az öt tanyán kívül nincs a horizontig semmi más település? Mert én csak ötöt számolok (szárnyvégnél két épület, szárnyvég felé távolabb, szárnytõben, meg jobboldalt kettõ)...
Úgy egyébként nem nagy kunszt messzi LOD-dal flancolni, ha egyébként egy "város" így néz ki...

www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
Mi mán csak ezt a vackot szeressük na.😊 Mesterem az akkor is csúf 3D modell ide vagy oda😊 Ragozhatod te azt akármeddig😊 Képes kifestõ fujj😊
A vízrõl meg nem is beszélek mert az maga az okádék😊
www.smart-bus.hu
A képek annyira nem adják vissza, de nincs váltogatás, végig a 3D-s modell látszik... 😊 Aki nem hiszi, járjon utána... 😊
De természetesen elhiszem és meg is értem azt, akit ez nem zavar...
www.smart-bus.hu
Nem tudok rájönni.<#idiota>#idiota>
A kötelék kifogástalan 😊
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Valami elméleti anyagot tud valaki mutatni (hûtõ-, olajhûtõ, légcsavarszög, stb. beállítások felszállásnál, útvonalrepülésnél, harcnál, leszállásnál, indítási procedúra, stb.)? Elõre is köszönöm!
Illetve melyik TS-en szoktatok lenni?
1/3_vszd_Tazar
Az élsimit meg tedd rá driverbõl és lesz. Full HD ban amúgy sem látsz nagyon recét.Vagy az én képeimen szembetûnik?
www.pumaszallas.hu
Ha azt bejelölés nélkül valaki nem veszi észre, akkor EZEN már biztos látni fogja! 😊 Gyakorlatilag a gép orrával esik egybe az a vonal, ahogy a 3D-s objektumból egy 2D-s paca lesz... ez mekkora távolság lehet? Így képen is elég durva, de amikor ezt folyamatában látod, akkor még zavaróbb... És ami a fõ bajom, hogy ez maximum beállításon ilyen! Ha ez egy normal beállítás lenne akkor azt mondom, hogy így jártam... veszek erõsebb vga-t, ha zavar... 😊
A képek egyébként a Free flight - France küldetésnél készültek... próbáld ki, és akkor megérted mire gondolok... 😊
Amit linkeltél képet, azon baloldalon fent a fák között még mindig látszik egy 3D-s épület ami jóval nagyobb távolságra van attól, mint amit most mutattam például... 😊 És mindezt úgy, hogy a DCS egy DX9-s toldozott foltozott motor... 😊
www.smart-bus.hu
Ez pl:
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2012_12_27_tr3k0138m3.jpg
Ez neked a "belerondítós" kép. Amin ha be nem jelölöd lehet sokan nem is látnák a váltást. Ez, az orrod elõtt történik? Mekkora orrod van neked? 😊
Mutass már akkor egy olyat akár a ROF-ból pl, ami nem belerondítós kép (de azért város is legyen rajta, ne csak fû 😊. Vagy bármilyen másik szimulátorból. Tényleg kíváncsi vagyok, hogy mihez képest olyan borzalmas ez...
www.pumaszallas.hu