IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Solt
    A DCS alapja egy raklap szar már sajnos. Annyira toldozott-foltozott az egész, hogy nem bírnak már úgy kiadni egy javítást, hogy azzal legalább annyi dolgot el ne rontsanak, mint amennyit javítottak...

Szinte az összes szimnek az a baja, hogy a motorok alapjai már régiek, és egy új írása helyett, a régit tákolják... Nyilván egy új motorra nincs pénz, a rajongók így is megveszik, maximum morognak, és ezzel a kör be is zárult...

Tudom, hogy sokan nem szeretik a RoF-t, de a piacon lévő szimek közül az a legkiegyensúlyozottabb a teljesítmény, tudás, látvány, használhatóság, terén. Kevesebbet tud mint a többi, de azt stabilan, jól skálázva, stb...

Na most ez a kevesebb "tudás" egy I. VH-s korszakban még nem tűnik fel, mivel a technikai nem igényli azt a pluszt... Viszont, ha a BoS ebben nem fog igazodni a fejlettebb technikához, akkor az szimulátoros szemmel visszalépés lesz, ami azt jelenti, hogy kiesik egy fejlesztő csapat az érdeklődési körömből... :)

Ha nem lesz klikkelhető kabin, azt még fel tudom dolgozni valahogy, de ha a gépek kezelése tényleg csak ilyen régi IL2 szinten lesz, akkor bármennyire is tisztelem a munkájukat, én nem fogok pénzt adni érte!