IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
-megfelelõen szimulálja a taktikát: igen
-megfeellõen szimulálja a rep.modellt: igen
- -II- a cockpit-et: igen
- -II- a fegyverzetet:igen
Most hirtelen ennyi jutott eszembe,ami nekem LÉNYEGES.A graf másodlagos itt,lehet menni efesikszezni,ha valakinek az a legfontosabb.Én személy szerint bánom,hogy ebbe az irányba megy el a dolog...
Így az FPS-ek, stratégia és FIFA mögé szorult. De még a DCS Blackshark is veri játékidõben. :-)
Csak remélem, hogy ez változni fog a késõbbiekben...
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Azért ajánlottam NV-t, mert ez alatt az engine alatt az NV kártya jobban teljesít fps terén. Neked a GTX680-n London felett (maximum beállításon) alacsonyan sem esik 50 alá az fps, nekem a 7970-n meg leesik 40-re is, holott elvileg ugye a 7970 erõsebb...
Ha valaki csak ezzel játszik, vagy ezzel játszik a legtöbbet, akkor érdemesebb NV-t venni... 😊
www.smart-bus.hu
Ha ez zavar téged akkor már mondtam a megoldást😊 várj egy évezredet.
Viszont akkor nem értem az elsõ hozzászólásodat amiben a fejlesztõket ostoroztad ,hogy NV-n jobb,mert ugyan az . <#pias>#pias><#fejvakaras>#fejvakaras>
Na további tesztelgetést én inkább megyek lövök spitet az jobb szórakozás😊 Meg még van páleszem is 😊
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Ez a váltás egyébként teljesen normális, csak éppen nem az orrunk elõtt kéne lezajlania... :S
www.smart-bus.hu
Ez centire 1700 ról van
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
www.smart-bus.hu
Az objektumok kirajzolódását a játék motorja határozza meg, nem a grafikus kártyák képessége, típusa. 😊
www.smart-bus.hu
Ez pont 3km magasból van cale felett.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Ma kipróbáltam így, de nem jelent meg a Reviben a célzókör, a gépek ugy kb. 200m-re elõttem tûntek fel, ami érdekes. Addig csak a lövedékek helyzetébõl, meg a lõporfüstbõl következtethettem a helyzetükre, mert az elõbb látszott, mint maga a gép.
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
Így néz ki egy város durván 3km-rõl... a bekarikázott rész alatt már kirajzolódott pár objektum, de a többi csak 2D-s textúra...
ÍME
Itt már jobban látni, hogy a piros vonal innensõ részén már 3D-s objektumok vannak, a túlsó felén pedig még mindig a 2D-s textúrák.
ÍME
Ugyanez pár száz méter magasan...
ÍME
Itt pedig itt van egy kicsit távolabbról... jól látni, hogy hol vált a 2D-s és a 3D-s textúra...
ÍME
Alig pár száz méterre az ember óra elõtt váltanak a textúrák... mindezt maximális beállításokon! Ez azért eléggé beárnyékolja az összképet grafika terén... és ha ehhez még hozzáveszem az élsimítás hiányát... 😊
De mielõtt félre érted, ettõl még játszható, és ez nem indok arra, hogy az ember ne játsszon vele, viszont a grafikájáról alkotott összképbe alaposan belerondít... Nem emlékszem arra, hogy ez eleinte is ilyen lett volna... :S
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Itten van ni. Még az angelusokat is látom .
Pár perc...
www.smart-bus.hu
Jössz ezekkel az talányos összeesküvés elméletekkel,meg nem fordulna a fejedben,hogy netán más is lehet a probléma oka. Na erre értettem.
De nem is érdekel,nekem jóóóóóó,más meg küszködjön ha neki az esik jól😊
Milyen másra mutogatás Laca? Ezt nem igazán értem...
www.smart-bus.hu
De már uncsi ez a másra mutogatás,én meg nem gyõzködlek ,higgy abban amiben akarsz ha ez neked jólesik. Én inkább játszom😊)) Mint már mondtam.
Össze összeáll az a kép ,csak kicsit más mint aminek te be akarod állítani😊
Ha már 777, érdekes náluk nem voltak ilyen 3 kék csík és hasonló véletlen nyalánkságok! 😄 Sõt, a gondok is akkor szûntek meg a CloD-ban amikor besegítettek... 😄D Összeáll a kép a végére Lacám! 😄
www.smart-bus.hu
Ha meg mégse ,az megint az NV ármánykodása lesz és kész😊
De ahogy érzed😊)Biztos így van 😊
www.smart-bus.hu
Pedig micsoda elõremutató és gazdaságos hardvert készítettek ezek a veresek.<#wow1>#wow1><#taps>#taps>
Legalább van megint egy indok mért nem repkedsz vele:XD
www.smart-bus.hu
[/url][/img]
Mindenkinek radeont!!<#nezze>#nezze> Ez lesz a köv évben a jelszavam!😊
www.smart-bus.hu
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
A nagyobb nevek közül a MSI és a Gigabyte marad a porondon, de valahogy azokról keveset lehet olvasni, így nemtom mi légyen...
Az ,hogy nem tudok úgy reppenni vele mint akik ezt magas szinten ûzik ,az nem azt jelenti,hogy ne lehetne véleményem róla. Mindazonáltal nem idióta módon kezelem,az a 4-6 óra amit eddig rászántam untig elég ahhoz ,hogy elkezelgetem a drótszamarakat,ha ráfeküdnék kétségem sincs afelõl,hogy hamar beverekedném magam a top 10 be ott is.
DE!!!!! Mivel nem tetszik! szar a grafika! fizetõs! ,és úgy minden tekintetben messze áll tõlem ,és még sorolhatnám de megkíméllek😊) így nem foglalkozom vele.
Itt is mondanak amúgy véleményt bõven olyanok a CLOD ról akik egy percet sem hatajkodtak online ,én mért ne mondhatnám el a saját véleményemet a ROF ról ,ha már állandóan szóba kerül. Annyit azért konyítok hozzá,hogy meglehessen a saját véleményem asszem.
Azért mert neked a kedvenced (jelzem hála istennek) nekem nem kell ,hogy tessék ,így szerintem nincs is semmi problema😊