IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • sakkay
    Ez még nagyon alfa. Viszont már most korrektebb a törés mint máshol. Én speciel-most lehet kiröhögtök-azt is elvárnám ha készen lesz-hogy vegye számításba a gépben lévő üzemagyag mennyiséget és ahhoz képest robbanjon, ne csak a becsapódás erejéhez képest. Ergo ha 650 belerohanok a földbe üres üzemagyag tartállyal , ne legyen már halálcsillag robbanás. A törésteszthez' annyit, hogy kb 1.5 éve kezdték el a pachekben a Rofhoz azt, hogy a törzs is törik. Nemcsak simán hanem számítással. Pl hajlott is ha csak részben volt eltörve, de pár gépnél igazán élt' a törzs is. Akkor már gondoltam , hogy itt valami előre mutató realtime tesztről van inkább szó, mit magáról a Rofról. Nem mindegyik géphez csinálták amúgy meg,és akkor még aszt hittem , hogy a 2. részhez van a tesztelés.