IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mivel nem tetszik több okból sem a ROF ,így nem is érzem szükségszerûnek megtanulni rendesen repkedni azokkal a varrógépekkel ,és az online repkedéseket ezáltal hanyagolnám is, mert úgyis lelõnének.
De van egy javallatom. Lévén engem nem nagyon érdekel az a játék és mostanában többet beszélünk róla mint a CLOD-ról vagy IL2 rõl itt eme fórumon ,ha kérdésem merülne fel a játékkal kapcsolatban akkor felkeresem majd a ROF fórumot ,de erre azért várhattok még egy darabig😊
El nem tudjátok képzelni mennyire lexarom milyenek is a gépek abban a játékban😊) Nagyon hidegen hagynak.
Csúnya és kész😊)))
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Khm..
Nagyjából ennyi, ja és a field mod adott lõszer számlálót. Na az is jó.<#circling>#circling>
Én csak annyit mondok, fontosságban meg sem közelíti a mûszerek megléte vagy nem léte, mint a 2vh-ban. Ennyi. Aztán valahogy mégis csak sikerült a(géptípuson belüli, tehát csak a d7f repülõk közül) d7f-el a 4.-nek lennem az összesített listán<#nevetes1>#nevetes1>(a ROF-on belül a 100-legjobb listája.)
A másik amire rávilágítanék, hogy field m. ide-oda, a gépek mûszerezettsége iszonyúan változó. És mégis, sok gép amin alig van óra' mégis iszonyat jól használható..HA JÓ A FÜLED!<#alien>#alien>
www.pumaszallas.hu
Ez a fotó + csak úgy az ára és a partizánellenes jelvény miatt érdekes, ha rossz kezekbe került az illetõ, akkor ezért "kibelezték" csakúgy mint a mesterlövészeket ha elfogták:http://www.ebay.de/itm/390501816411?nma=true&si=QA5WZn7uEjkrHT5kWEir6yM2PlM%3D&rt=nc&_trksid=p4340.l2557&orig_cvip=true
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
A tõlem telhetõen ,a legtöbb repülõim ,rendelkeznek a field móddal
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
Mindamellett nekem pont elég volt a ROF az elkövetkezõ fél évre ,inkább megyek ATAG ra az a biztos😊))Most is 3 spit meg egy hurkány ellen harcoltam és biza a végére már remegett a kezem ,nagyon kellett összpontosítani mert rafináltak voltak de csak visszavonulásra kényszerültek 3 gépüket amortizáltam le ,bár igaz leszálltak. Mondjuk nagykala már nem volt nekem,mert elõtte 3 spitet ,meg 2 bombert lõttem😊
@sakkay: Sajnos nem én kaptam, csak pár napra elkoboztam... 😊)
www.smart-bus.hu
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
(Felbuzdulva a korábbi kérdéseden, én is felraktam a Stalkert)
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Én most helikopterezem, és amíg nem daráltam le minden növény levelét a szobában, addig nem nagyon leszek... 😄D
www.smart-bus.hu
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Amúgy persze ,hogy nem megyek online humánok ellen,mert jóóól lelõnek és akkor ideges leszek😊) Ahhoz meg sem ingerenciám,sem nem is tetszik annyira,hogy kimûveljem magam a játékban.😊 Sõt! egyáltalán nem tetszik😊))
Konkrétan rühellem😊) fujj😊)
Igen , abban a korszakban az ollózás nagyon hatékony megoldás lehet ha mögéd került a másik.
De mondjuk valamelyik AS-ban olvastam, hogy izraeli F-4-es ollózott le talán MiG-21-est.. 😊 Vagy 17-est?
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Ollózás??? Azt csak akkor ha már a seggemben van a spit ,NAAAAAAAAGYON közel😊 Végsõ esetben😊) Mondjuk hál istennek a spit ezt a manõvert nehezebben csinálja ,lévén szarabbul orsózik és nem tudja követni.
De aki már oda fajul,hogy ezt használni kelljen az valamit nagyon elbaxott😊Persze az elsõ vh -s varrógépekkel valszeg más repkedni.
Vagy a nagyon nagy magasságról indulás.
Nekünk anno' így mondták:
"Kis sebesség halálos, nagy sebesség hatásos!" 😊 Mondtak már elég sokat, de már nem nagyon emlékszem rá. 😊
Sommázom. Most csak kinézet alapján,a legújabb pöccsel próbáltam jelezném.
Mint egy képes könyv. Nem tetszik😊))
Viszont vagy én lövök jól (nem hinném mert béna vagyok vele) vagy minden meglõtt gép szárnya leesik.
Na mind 1 ez elég is volt a köv fél évre belõle.
Persze van iszonyat jól ellátott gép alapból, pl a SPAD ilyen. De a nagy átlag iszonyat puritán.
A Fokkereken a sebességmérõ egyébként nem a kabinban volt 😉
www.pumaszallas.hu
Csak néhány helyzet van, amikor légi harcban leveszem a gázt: Ollózásnál pl, ha a másik velem egy sebességen van. Palástorsónál ritkán (ott is inkább csak akkor, amikor nem is kifejezetten palástorsózás megy, hanem tükörben spirálozva, erõsen süllyedve próbálunk kevesebbet veszteni, mint a másik. Ha neki fogy el elõbb a magasság, õ veszi ki elõbb, akkor meghalt 😊. Esetleg még akkor ha aaaannnnyira magasrol BnZ-zek, hogy széthajtanám a gépet, és végül ha kevés a lõszerem BnZ-hez, és mögé kell valakinek lassítanom (veszélyes, és alapvetõen hülyeség, hiszen esélyt adsz neki fordulós légiharcra, de ha spórolni kell a lõszerrel, akkor kénytelen vagy ezt csinálni). Máskor nem.
Ha fordulózás van, egyértelmû, hogy a legnagyobb fordulatszámon (teljesítményen) tudod a corner speedhez húzni a legnagyobb G-t (vagyis a legnagyobb szögsebességet). Ha függõleges manõverekrõl van szó, a loopingot másképp meg sem csinálod, mint full gázon. Ha enemy contactot látok, és mág távol van, ezért emelkedünk, ott is a max teljesítmény játszik csak. Ha a hat órámban van, és láthatóan nagyobb sebességgel jön (mondjuk õ zuhant rám) akkor sem kapom le a gázt, hanem próbálok pár nagy sebességû, húzott fordulóval ollózni, hogy ha túlfut rajtam azonnal irányba kiszedve mögé tudjam emelni (úgyis gyorsabb, minek lekapni a gázt? Csak az elõnye lesz még nagyobb). Palástorsóban is, ha látom (hallom), hogy a másik lekapja gázt, akkor csinálok még 1-2 kört, de akkor már rá sem húzom, csak úgy csinálok mintha, aztán kiemelkedek. Nincs az a gép, ami onnan követni tudna, és akkor már csak a magassági fölényt kell megtartani. Ha mögöttem van, és harangba emelem fel, folyamatosan orsózva, ott is csak a full gáz játszik, hiszen aki elõbb esik vissza, az vesztett.
Én pl a fékszárnyat (ívelõt) sem használom, pedig sokan esküsznek rá, hogy jobban fordul. Egy negyed körig biztosan. Aztán esik maga alá mint a balta nyél nyélkül <#ravasz1>#ravasz1>
www.pumaszallas.hu
Góbé: Igen, igaz, de ez asszem' 2x is feladat volt.
"de én légi harcnál nagyon ritkán veszem le a gázt": Komolyan? Miért?
Akkor arra is emlékszel biztosan, hogy azt mondták, ha a magasságmérõ vagy a sebességmérõ tönkremegy az vészhelyzet, és azonnal le kell szállni! 😉
A blip switch elõnyét nem látom még, azt tudom, hogy mire jó, de én légi harcnál nagyon ritkán veszem le a gázt. De nem is problémázok rajta sokat, a D VII-ben nincs forgó motor 😊
A Dr.I-nél ha nem léptem majdnem tökig a bal fordulóban, akkor amikor húztam a botot, az orra kitört felfelé, és már dugózott is. Van arról video, vagy leírás, hogy aki jó vele, az hogy repüli pedál nélkül?
Nagyon régen én már repültem a roffal, a báta teszter csapatban is benne voltunk vagy két hétig, de akkor nem tetszett meg (érdekes, az "állandóan fejlõdõ" rofban azóta nem csinálták meg, hogy a vonat füstje ne tûnjön el, amikor nem rá nézel 😄 ). Amikor ingyenes lett az alapcucc, akkor is tettem egy próbát, de valamiért akkor sem maradt fent, most a BoS kapcsán harmadszorra installáltam, de most az il2 fórumon osztogattak csomó ingyengépet is (Egy komplett ICE, egy Alba D.III, Brandenburg W12, Fokker DVIIF, DVIII-at szereztem be), most már csak azért sem törölhetem le, ha már azokra rátettem a koszos mancsom 😄
www.pumaszallas.hu
Alapvetõen, a host beállításoknál sok mindent be lehet állítani, akár még a motor melegítés idejét is. Emiatt említettem, hogy neked a Syndicate tetszene, mert az full real és történelmileg hû is.
A keverékkel érdemes játszani, mert azzal is plusz teljesítményt nyerhetsz ha jól van beállítva. A hûtõnek nagyobb magasságon van jelentõsége, alacsonyan csak annyi, hogy ne hagyd zárva. 😊
A sebességmérõ: Akkoriban nem volt alapfelszereltség, a szél hangja fontos visszajelzõ, vagy a bot remegése. 😊(Emlékszem, amikor Góbéztam, ott is volt letakart mûszerfal feladat. 😊 ) Ami még hasznos lehet a légiharcban és leszálláskor a blip switch, már amelyik gépen van.
A dr1 vezetése külön mûvészet, nagyon sok idõ kell hogy jól menjen. (Én tök béna vagyok vele.) Aki jó benne nem is használ a bal fordulóban túl sok lábat.
Korábban írtam, hogy de van, bombázó, felderítõ, stb küldetések is, és szerintem ezek is a korhoz mérten nagyon jól meg lettek csinálva. (Pl, bombacélzó) Nagyon sok kétüléses és nehézbombázó gép van. Ezeknek a feladatkörük is adott.
De annak nagyon örülök, hogy nekiültél és kipróbáltad, remélem összejön a közös repülés! 😊
Összességében nem mondanám, hogy rossz, a clodot bitos nem váltja le nálam, de ez eleve a korszak miatt is esélytelen. A BoS-al kapcsolatban nem lettem bizakodóbb, ami hiányosságokat eddig tudtunk, azokon nem változtatott ez a kis online repkedés sem.
www.pumaszallas.hu
Vegyes a képek minõsége és mérete, de van néhány nagyon eltalált is.

Köszi, holnap átnyálazom ezeket.
www.pumaszallas.hu