IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • sakkay
    Ha csak annyi lenne a baj, hogy a földi egységek nem néznek ki olyan jól mint a CLOD-ba, az nem lenne gond, mert meggyőződésem az egyik legnagyobb felesleges erőpocsékolás volt a Clod-gárda részéről a pl bicikli tökéletes kidolgozása stb..a gépek nem rosszabbak, a táj meg téli, tehát nagyon nem lehet összehasonlítani. Az effektek a kabinban a videón nekem! sokkal jobban tetszettek és vannak fák-amik vannak is!
    Ha viszont nem lesz megközelítőleg olyan gépkezelés mint a CLOD-ba ,cseszhetik. Amúgy a niknémen' vigyorogtam, ezt már régen is csinálták(engem nem zavarna ha csak ilyen gondok' lennének, ha valaki kretén és erre van pénze, tegye-vegye) a ROF-ban pl. tudtál venni színes sálat!- és különböző pisztolyt! amivel lődözhettél a kabinból....Ok működött,de mindig kíváncsi voltam ki veszi meg és miéért. Engem pl soha nem lőtt le senki pisztollyal. Ja, viszont egyszer fejbe lőttem magam a jelző-rakéta pisztollyal, de azt is túléltem. Mondjuk a Rof fizikai alapoknak örülnék,ha játszhatnék..de azért izgulok most. Ha viszont hamarosan indul a béta, nemsokára minden kiderül.