IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Amit írsz, az első résszel egyetértek: Ez valszeg így fog történni, ha a BoS az FM vagy a DM terén nem virít valami szenzációsat (más már nem nagyon maradt). Ha igen, akkor viszont simán van esélye hosszabb távon is.
Amiket én írtam, azt viszont félreértetted kicsit. Én nem a bővítésre mondtam, hogy felesleges, hanem hogy 500 repülhető típus legyen. Senki nem tanulná meg azokat, és megfizetni sem lehetne annyi munkát. A vezethető Wellington, amit pl Tomcsi is írt, az szerintem is nagyon hiányzik, meg én személy szerint az Fw 200-ast repülném szívesen (TF elvileg dolgozik ezeken, csak győzzük kivárni). Azzal nem vitázok, hogy vannak akik az il2-vel a planeset miatt játszanak még (meg a clod gépigénye miatt), de azt nem szeretném, hogy a mennyiség fontosabb legyen a minőségnél. Márpedig ilyen részletes modelleket egyszerűen nem lehet -pláne hobbiból- gyorsan megcsinálni.